7500 liralık promosyon için yeni karar. İş Bankası'ndan emeklileri sevindiren karar çıktı. Emekli promosyon kampanyası güncellendi ve yeni tarih duyuruldu. İş Bankası emekli promosyonu ne kadar?

Emekli promosyonlarıyla ilgili yeni bir karar alındı. İş Bankası, emeklilere verdiği rekor promosyon ücretiyle ilgili yeni bir karar aldı ve bunu da emeklilere duyurdu.

Emekliye yönelik banka promosyonlarıyla ilgili özel bankalar yeniden hem tarihleri hem de promosyon rakamlarını güncellemeye başladı. Kamu bankalarının da emekli promosyonu konusunda yarışa dahil olmasıyla birlikte özel bankalar da rakam güncelledi.

Emekliye banka promosyonu konusunda İş Bankası rekor bir ücret ödeme kararı almıştı.

Bankadan daha önce yapılan açıklamada 7500 liralık promosyon rakamının ödemesi için son tarih 31 Kasım olarak belirlenmişti. Banka aralık ayına girilmesiyle birlikte emekli banka promosyon kampanyasını güncelledi ve bunu da emeklilere duyurdu.

Bankadan yapılan açıklamada "SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor." denildi ve yeni kampanyanın uzatıldığını açıkladı.

İşte İş Bankası'ndan gelen o açıklama...

İğrenç harekete Esra Ezmeci böyle tepki gösterdi DİKKAT! 24, 25, 26 Nisan'da etkili olacak İlkbahar'ın müjdecisi 'ters laleler' çiçek açtı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili korkunç iddialar Ölmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı Van'dan büyüleyici dolunay fotoğrafları