3 kamu bankasından emeklilere kötü haber geldi. Özel bankalar emekli promosyonlarında çıldırdı. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank en düşük promosyonu verdi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar?

Emekli vatandaşlara yönelik banka promosyonlarında rekabet kızışırken bir çok banka rakamları güncelledi. 7500 TL'ye kadar promosyon veren bankalar var. Ancak yüzbinlerce emeklinin tercihi olan 3 kamu bankası Ziraat, halkbank ve Vakıfbank hala rakamları güncellemedi ve özel bankaların çok gerisinde kaldı. İşte kamu bankalarının verdiği promosyon ücretleri.

Emeklilerin maddi durumunu bir nebze olsun rahatlatacak banka promosyonları sürekli olarak güncelleniyor. Maaşın ilgili bankaya taşıyan emekliler 3 yıl kalma şartıyla bankanın verdiği emekli promosyon miktarından faydalanabiliyor. Promosyon rakamları geçen yıl 5 TL sınırındaydı ancak yaşanan yüksek enflasyon sebebiyle bu rakamlar da yükseldi. Şu anda Akbank, Garanti Bankası ve Yapı Kredi neredeyse en fazla promosyon ücreti veren bankalar oldu. Rakam 7500 TL'ye kadar çıktı. 

Emeklilerin bir çoğu ise kamu bankalarıyla çalışıyor ve maaşlarını oradan alıyor. Bunlar arasında Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank var. Üç banka da emekli promosyon ücretleri konusunda hayal kırıklığı yarattı ve rakamlar güncellenmedi. İşte bu bankadan maaşlarını alan emekli vatandaşların aldığı promosyon ücretleri.

Bahar geldi onlar toplamak için akın etti: Kenger 3 farkı 11 saniyede görebilenler yüksek IQ'lu Görenler şokta. Yarısı tavuk, yarısı horoz! 9 yeni film vizyona giriyor! Bakanlık Michael Jordan imzalı ayakkabı satacak! Anzaklar da Çanakkale'yi unutmadı: Şafak Ayini