Zuhal Topal'dan format değişikliği...

Zuhal Topal, evlilik programlarıyla ilgili 690 sayılı KHK'nın getirdiği sınırlamayı format değişikliği ile aşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zuhal Topal'dan format değişikliği...

Evlilik programlarıyla ilgili tartışma sürüyor… Hafta içi her gün Star TV’de ‘Zuhal Topal’la’ isimli program yapan Topal, format değişikliğine giderek imkanı olmayan çiftleri evlendirmek için kolları sıvadı. Canlı yayında bu değişikliği ilan eden Topal, imkanı olmayan çiftlere verdiği numaradan kendilerine ulaşması çağrısında bulundu.



Ünlü sunucu, kendi adına açılan Instagram ve Twitter hesaplarıyla ilgili de bir açıklama yaptı. Instagram üzerinden ve Twitter'da “zuhaltopal” adına açılan hesaba ve kendi ağzından yazılan yorumlara isyan eden Topal, “Adıma açılan sahte hesaptan yapılan yorumların bazı televizyon programları tarafından dikkatsizce alınarak üzerine konuşulduğuna tanık oldum. Konuyu avukatım aracılığıyla yargıya taşımaya hazırlanıyorum” açıklaması yaptı. Sanatçının Twitter’da hesabı bulunmazken Instagram’da doğrulanmış ‘zuhaltopal’ adlı hesabından takipçilerine paylaşımlar yapıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin