Zerk filminin basın gösterimi yapıldı!

Yaşanmış bir olaydan sinemaya uyarlanan “ZERK” filmi, 19 Aralık Çarşamba günü Kanyon’da düzenlenen özel bir gösterimle basına tanıtıldı…

Google Haberlere Abone ol
Zerk filminin basın gösterimi yapıldı!

21 Aralık’ta vizyona girecek olan psikolojik gerilim filmi  “ZERK”’in basın gösterimi, 19 Aralık Çarşamba günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda yapıldı.



Filmin bu ilk gösterimini; başrol oyuncuları Ergün Demir, Açelya Elmas, Bülent Seyran, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Semra Dinçer, Pervin Ünalp, Ali Ertem, Kahraman Sivri ve Halil İbrahim Kalaycı’nın yanı sıra, basın ve sinema dünyasından birçok isim birlikte izlediler.



Zerk filminin basın gösterimi yapıldı!



Yapımcılığını Trio Pictures A.Ş.’nin üstlendiği, senarist ve yönetmenliğini Battal Karslıoğlu’nun yaptığı film, basın mensupları ve konuklardan olumlu not aldı. Ayrıca Zerk’le ilgili Türkiye’de son yıllarda psikolojik gerilim alanında çekilen filmler arasında iddialı bir yere sahip olduğu yorumları da yapıldı.



 





KORKU YALAN SÖYLEMEYİ ÖĞRETİR!



1986 yılında Kocaeli’nin Derince ilçesinde yaşanmış gerçek bir olayın anlatıldığı “ZERK”in konusu şöyle:



Kızı gölde boğularak ölen Fatma hemşire,  bir süre sonra ölmediğini ve uyuduğunu düşünerek kızını mezarından çıkarıp evine getirir. Akli dengesini günden güne yitiren kadın, sonunda kendini asarak intihar eder.



Uyku bozukluğu tedavisi gören ve hafızasını büyük ölçüde yitirmiş olan bir adam, yıllar önce yaşanmış bu olayı kâbuslarında görmeye başlar.



Peki hiçbir ilgisi olmadığı halde bu yaşananları neden görmektedir?



Hayatını alt üst eden bu kâbustan kurtulmanın yolları arayan adam, çareyi yıllar önce yaşanmış bu olayı araştırmakta bulur…



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin