ZAHİD AKMAN BİR GAZETECİYE DAHA YAKALANDI

Las Vegas'ta kumar oynadığını yalanlayan Zahid Akman, Vegas Venetian otelinin asansöründe yanındakinin Türk, üstelik de gazeteci olduğundan habersiz konuşunca...

Google Haberlere Abone ol
ZAHİD AKMAN BİR GAZETECİYE DAHA YAKALANDI

Yurtsan Atakan/AKŞAM


3 boyutlu TV, Vegas, Zahid Akman ve kumar



hgok (Dr. Hakan Gök) CES fuarı için gittiğiniz Vegas'tan tekno “tweet”lerinizi bekliyoruz.


yurtsan Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES'in bu yılki yıldız teması üç boyutlu TV'ler. Dev markalar 2010'a 3B TV'lerini piyasaya sürerek giriyor.


3B TV pazarının lideri olmak için Panasonic, Samsung, Sony, LG ve Toshiba arasında büyük rekabet var.


Fuarda tüm markaların 3B TV modellerini izledim. Panasonic'in modelleri gerçekten çok başarılı. Panasonic'i LG izliyor. Üçüncülüğü Samsung'a verirdim. Toshiba da başarılı. Sony ise Blu-Ray'de gösterdiği başarının çok uzağında.


3B-TV'de de her yeni teknolojide olduğu gibi standart arayışı var. Blu-Ray'de endüstriye liderlik eden Sony 3B TV'de rakiplerinin çok gerisinde 


corvorado (Cem Soysal) Yine CES'teyim. Panasonic ve Samsung ARGE'leriyle Sony'ye fark atmış şimdilik.


Dünyanın ilk üç boyutlu TV canlı yayınını, CES'de Panasonic standında izliyorum. http://twitpic.com/xjimi
 3B TV modellerini fuarda tanıtan diğer markalar animasyon filmlere ağırlık verirken Panasonic'in 3B canlı yayını seçme cesareti teknolojisine duyduğu güvenin kanıtı.


onuralmislar Ali Kırca görmesin. Hemen yarın haberleri bu gözlükle sunar falan :)


yurtsan Peki hangi markanın hangi modelini seçmeli bu yıl 3B TV satın alırken? http://twitpic.com/xl9ro


Gerçek şu ki seçim yaparken ürünün kalitesine değil, içeriğin bolluğuna bakarak seçim yapmak gerekiyor.


Dev markaların modelleri için belirleyici olan teknolojik üstünlük değil, içerik zenginliği olacak.


Bu nedenle de devler fazla çaktırmamaya çalışsalar da, alttan alta verdikleri mesaj büyük yayın kuruluşlarıyla yaptıkları anlaşmalar. Hepsi bir yandan teknolojilerini gösterirken bir yandan da TV kanalları ve Hollywood stüdyolarıyla yaptıkları anlaşmaları öne sürüyorlar.


Blu-Ray savaşında olduğu gibi kazananı belirleyen hangi şirketin daha güçlü içerik sağlayıcıyla yaptığı anlaşma olacak.


Kısacası Türkiye'de hangi markanın 3B TV'sini satın alacağınıza karar vermek için acele etmeyin. Hangi marka Digiturk ile veya TV hizmeti aldığınız şirket ile anlaşacaksa o markayı seçmeniz gerekiyor.


Samsung'un bu süper ince TV'sine de dikkat. Çok seksi değil mi gerçekten? http://twitpic.com/xldez 


Jean_montmartre Önce belediye başkanları alır bunlardan. İçine dinleme cihazı zor yerleştirilir.


yurtsan Öyle deme, yerin de kulağı var. Birkaç saat önce Vegas Venetian otelin asansöründe 4 kişiydik. Yanımızdaki 5 Türk konuşmaya başladılar, bizim Türk olduğumuzdan habersiz. 


Biri de Zahid Akman. Yanındakiler bir önceki gecenin kumar seansını konuşmaya başladılar.


Rulet masasının başındaki ABD'li bir adamın şansıydı bahis konusu olan. Zahid Akman'a "Şansı size de bulaşmıştır artık değil mi" diye takıldı adam.


"Eh evet, bize de yaradı tabii" diye cevapladı Zahid Akman. Belli ki şansı yaver gitmiş bir gece önce kumar masasında.


Jean_montmartre Size haberinizin bayat olduğunu üzülerek bildiririm. http://j.mp/6zdr5M (Kemalettin Bulamacı'nın "Taraf Akman'ı Las Vegas'ta bastı" haberi)


yurtsan Valla evet, doğru gerçekten. Fuarı takip edeyim derken, medyamızı kaçırmışım.


Neyse teknolojiye döneyim, bir önceki gece Blue Man Group'u ikinci kez izledim, yıllar sonra... AKP milletvekili Reha Denemeç ile birlikte. Türkiye'nin şansı ender kişilerden Denemeç. İzlememiz gereken bilgi toplumu stratejileri konusunda fikir birliği içindeyiz.


Blue Man Group muhteşem bir gösteri. Ama şovun felsefi yanını biraz azaltmışlar zaman içerisinde. http://twitpic.com/xib1f


Intel artık Blue Man Group'u kullanmıyor Pentium III ve IV kampanyalarında yaptığı gibi. Bu acaba şovlarındaki felsefe dozunu azaltan ve popülerleşen grup gibi Intel'in de şirket felsefesini kaybetmesinden midir?


corvorado Blue Man Group: Ses, ışık, perküsyon şöleni. Felsefe ile dijital nasıl muhteşem harmanlanır, yeni çağ "absürd drama"sı nasıl yapılır, adamlar deli.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin