Yunanistan'ın divası İstanbul'a geliyor

Yunanistan'ın ünlü müzisyeni İstanbul'da konser verecek.

Google Haberlere Abone ol
Yunanistan'ın divası İstanbul'a geliyor

Türkiye’de en sevilen yabancı sanatçılar arasında yer alan Yunan müzisyen Haris Alexiou bu yıl 5.’si düzenlenen Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri kapsamında 7 Kasım’da İstanbul Kongre Merkezi’nde İstanbullularla buluşacak.



Yunanistan’ın en sevilen solo müzisyenlerinden oluşan Nouveau Sextet grubu ile konser verecek olan Alexiou, Rebetiko ve Yunan halk müziği dalında seslendirdiği şarkılarla dünya çapında tanınıyor.



30 platin ve 13 altın plak sahibi olan Haris Alexiou, Türkçe’ye uyarlanan ve Sezen Aksu’dan Yeni Türkü’ye birçok ünlü isim ve grup tarafından seslendirilen 'Olmasa Mektubun', 'Maskeli Balo' ve 'Telli Telli' gibi şarkılara da imza attı.



Alexiou, sahnede Nouveau Sextet ile “Mia pista apo fosforo”, “I sinavlia”, “Zilia Mou”, “Teli Teli” gibi şarkılarının yanı sıra “Ola se thimizoun”, “Mia ine I ousia”, “Di’ efhon” gibi eski parçalarını da seslendirecek.



Türkiye’den pek çok sanatçı ile ortak projelere imza atan ve Türkiye’de de geniş bir hayran kitlesi bulunan Haris Alexiou, kendi şarkılarını yazmaya başlamadan önce Yunanistan’ın en ünlü çağdaş bestecilerinin kendisi için yazdığı parçaları ile üne kavuşmuştu.



 Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri kapsamındaki etkinliğin biletleri Biletix gişeleri ve www.biletix.com’da satışa sunuldu.



'Avea Sıra Dışı Müzik Konserleri' 5. yılında ilerleyen günlerde açıklayacağı sürpriz isimlerle devam edecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin