Yumruk yumruğa kavga ettikleri konuşulmuştu! Amerika'da buluştular

İki oyuncu 22 Haziran'da Amerika'da buluştu ve dostluk mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Yumruk yumruğa kavga ettikleri konuşulmuştu! Amerika'da buluştular

Ödüllü oyuncu Murat Han, geçen aylarda başrol olarak kadrosuna katıldığı "Evlat Kokusu" dizisinden aniden ayrılmış, bir süre sonra da dizinin ekran ömrü 9. bölümde son bulmuştu.



Başrolü Hande Soral, Barış Kılıç, Sedef Avcı ve Yeşim Salkım'la paylaştığı diziden yapımcıyla karşılıklı anlaşarak ayrıldığını söyleyen Murat Han, uzun süredir yaşadığı Amerika'ya dönmüştü.



Ancak dizi piyasasında bu ani ayrılığa Murat Han'ın kardeşini canlandıran Barış Kılıç'la sette yumruklaşmaya varan kavgasının neden olduğu öne sürülmüştü. İddiaya göre Kılıç'ın Han'a söylediği "Sende dudak tembelliği var" sözüyle başlayan kavga büyümüş, karşılıklı arbede yaşanmıştı. Yaşanan gerginlik Murat Han'ın ayrılığıyla sonuçlanmıştı.



Dizi kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan bu kavga iddiası gündeme gelince de Murat Han, Amerika'dan açıklama yapmış ve "Bu kavga iddiası asılsız. Barış benim çok sevdiğim, yakın arkadaşımdır. Bırakın kavga etmeyi, bizim tartışmamız bile sözkonusu olamaz. Yakında beraber tatil planımız var, magazin basınına duyurulur" demişti. Diziden ayrıldıktan sonra aradaki buzları erittikleri de iddialar arasında yer alan iki oyuncu 22 Haziran'da Amerika'da buluştu ve dostluk mesajı verdi. Birbirlerine "kardeşim" diye hitap eden iki ünlü oyuncu, beraber Melros'taki Urth Cafe'de çektirdikleri fotoğrafları da "Kardeşim" notuyla paylaştı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin