YouTube'un en sevilmeyen fragmanı belli oldu!

YouTube'da tüm zamanların en sevilmeyen fragmanı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
YouTube'un en sevilmeyen fragmanı belli oldu!

29 Temmuz'da gösterime girmesi planlanan 'Ghostbusters (Hayalet Avcıları)'nın fragmanının YouTube'dan aldığı tepki şaşırttı. Screencrush'ın haberine göre yeni nesil Hayalet Avcıları, YouTube'da tüm zamanların en çok 'dislike' alan fragmanı oldu. 



Mart ayında ilk fragmanı yayınlanan Ghostbusters, YouTube tarihinin en beğenilmeyen ilk 100 videosu içine girmeyi başardı. Şu ana kadar 30 milyondan fazla izlenen fragmanın beğenilme sayısı 215 bin civarındayken, beğenilmeme sayısı 614 bini geçti. 



Geçtiğimiz yılın en beğenilmeyen filmlerinden 'Fantastic Four (Fantastik Dörtlü)'nün beğenilmeme sayısı yalnızca 20 bin civarındaydı. 



29 TEMMUZ'DA TÜRKİYE'DE 

YouTube'un en sevilmeyen fragmanı belli oldu!

80'li yıllarda Bill Murray ve Rick Moranis'in unutulmazlar oyunculuklarıyla ikonik filmler arasına giren Ghostbusters'ın yeniden çekimi yeni nesil Ghostbusters'ta başrolleri Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Cecily Strong ve Kate McKinnon üstleniyor. Ajan gibi çok güldüren kadın komedilerine imza atan yönetmen Paul Feig'in imzasını taşıyan yapımda Chris Hemsworth, Cecily Strong, Andy Garcia ve Michael K. Williams da yer alıyor. 1984 yapımı Hayalet Avcıları ve 1989 yapımı Hayalet Avcıları 2 filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ivan Reitman da kendi yapım şirketi Montecito aracılığıyla projede yapımcı olarak yer alacak. Ghostbusters 29 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin