YouTube 'Paramparça'yı ödüllendirdi!

'YouTube Sılver Play Button' ödülü popüler dizinin oldu.

Google Haberlere Abone ol
YouTube 'Paramparça'yı ödüllendirdi!

Dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’ye, YouTube tarafından ‘YouTube Silver Play Button (Gümüş Oynat Butonu) ödülü verildi.



Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Paramparça’ dizisinin YouTube sayfasının, 109 bin aboneye ulaşması sebebiyle verilen ödül, dünyanın en prestijli digital ödülleri arasında gösteriliyor. 



YouTube’dan takdir mesajı 100.000 aboneyi geçen onaylı YouTube kanallarına verilen ödülü, YouTube’un CEO’su Susan Wojcicki, Endemol Shine Türkiye yöneticilerine iletirken, 'Bu gümüş düğme, çalışkanlığınıza olan takdirimizin ve saygımızın simgesidir. Paramparça’nın başarısının artarak devam etmesini diliyoruz' dedi. 



74 milyon 150 bin kez görüntülendi



Sadece ekranlarda değil, dijital dünyada da büyük ilgi gören ‘Paramparça’ dizisinin 109.000 abonesi bulunan YouTube sayfasında yer alan videolar bugüne kadar 74 milyon 150 bin kez görüntülendi. 



YouTube kanalının dışında Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde de yüz binlerce takipçisi bulunan ‘Paramparça’nın yeni sezon tanıtımı ilk üç saat içinde 100 bin kişi tarafından izlendi. 



Başrollerinde; Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Civan Canova, Cemal Hünal, Alina Boz, Leyla Tanlar gibi isimlerin yer aldığı 'Paramparça' kadrosuna Barış Falay'ı da kattı. Dizi, yeni sezonun ilk bölümüyle 14 Eylül Pazartesi Star TV ekranında olacak.





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin