Yoğun bakıma kaldırılan yönetmenden iyi haber!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir hastanede tedavi gören Türk sinemasının ünlü yönetmeni Memduh Ün'ün sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Yoğun bakıma kaldırılan yönetmenden iyi haber!

İlçedeki Acıbadem Hastanesi'nde bir süredir tedavi gören Türk Sineması'nın ünlü yönetmeni 95 yaşındaki Memduh Ün'ün sağlık durumunun iyiye gitmesi sevindirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Ün'ün hayat arkadaşı Fatma Girik'i arayıp, ünlü yönetmenin sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi. Ün'ün sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yapan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Olcay Başak Kutluyurdu şu bilgileri verdi:



"Akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon, genel durumunda yaşa bağlı olarak gelişen sorunlar nedeniyle Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavisine devam edilen hastamız Memduh Ün'ün bugün itibariyle genel durumunda iyiye gidiş mevcuttur. Bilinci açık, kendinde ve uyanıktır. Hayati fonksiyonları stabil seyirdedir. Destek tedavilerimiz ve solunum desteğimiz halihazırda devam etmekte olup yakın takip altındadır." 



Torba Mahallesi'nde yaşayan ve her gün hayat arkadaşını ziyarete gelen Fatma Girik, "Memduh beyin sağlık durumunun iyiye gittiği yönündeki haberler tabii ki çok sevindirici. İnşallah daha da iyi olacak. Birlikte evimize gideceğiz. O Bodrum'u, Torba'yı ve denizi çok seviyor" dedi. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin