'Yılın Halkla İlişkiler Keşfi' seçildi

Weber Shandwick'in kriz simülasyonu 'Firebell', 'Yılın Halkla İlişkiler Keşfi' seçildi.

Google Haberlere Abone ol
'Yılın Halkla İlişkiler Keşfi' seçildi

Halkla ilişkiler ajansı Weber Shandwick’in tescilli kriz simülasyonu yazılımı ve krize hazırlık eğitimi 'Firebell', içeriğinde bulunan; medya, reklamcılık, pazarlama ve teknoloji sektörleriyle ilişkilendirilen özgün halkla ilişkiler tekniği, süreci ve yöntemi sayesinde 2014 Adweek Project Isaac’daki en iyi uygulamalar arasında yer alarak 'Yılın Halkla İlişkiler Keşfi' seçildi.



Adweek Project Isaac Awards, medya, reklamcılık, pazarlama ve teknoloji sektörlerinde keşif niteliğindeki bu uygulamayı onurlandırırken; uygulamanın, markaların ve şirketlerin başarısı üzerindeki önemini de vurguladı.



Firebell ile katılımcılar, sosyal medya kanallarının ve basın kuruluşlarının kurgularını barındıran, tamamı güvenli ve kontrol altında olan bir ortamda, markalarına ya da kurumlarına karşı gerçek zamanlı saldırılarla karşı karşıya geliyor. Weber Shandwick’in krize hazırlık uzmanları tarafından araştırmalar sonucunda hazırlanan eğitimlerin her bir oturumu, katılımcılara ve onların medya ortamlarına göre uyarlanıyor. Çalışma sonrasında ise Weber Shandwick ekibi, kurumun müdahale sürecini desteklemek ve bir sorun ya da krize karşı verilecek mesajları önceden hazırlamak için performans eksiklerini gösteren bir değerlendirme sunuyor.



Weber Shandwick, müşterilerin ve sosyal medya platformlarının gelişmekte olan ihtiyaçlarını karşılayan, sonucunda müşteriler için daha kullanıcı dostu bir deneyim ortaya koyan ve kendileri için önemli olan kararlara odaklanmalarını sağlayan 'Firebell' platformunu 2013 yılında tamamiyle yeniden tasarlayarak piyasaya sürdü.



2010’da PR News “Yılın En İyi Yeni Dijital Uygulaması”, 2011’deki PRWeek “Yılın Halkla İlişkiler İnovasyonu Ödülü” de dahil pek çok ödül kazanan “Firebell”, farklı sektörlerden ödül almaya devam ediyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin