"Yılın En İyi Sabah Programı" seçildi

Üniversite öğrencileri Uyan Türkiyem'i "Yılın En İyi Sabah Programı" seçti.

Google Haberlere Abone ol
"Yılın En İyi Sabah Programı" seçildi

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Radyo ve Televizyonculuk öğrencileri tarafından düzenlenen organizasyonda Beyaz TV'de sabah yayınlanan 'Uyan Türkiye'm  Yılın En İyi Sabah Programı seçildi. Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Kudret Saylam plaketi program sunucusu Tahir Sarıkaya'ya verdi.



Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı ogrencileri Medya ve İletişim konulu söyleşi düzenledi. Beyaz Tv'de sabah haberlerini sunan Tahir Sarıkaya radyo televizyon okuyan ögrencilere televizyonculukla ilgili söyleşiye katıldı.



'GÜNDE 5 SAAT UYUYORUM, İSİMİ SEVMESEM AYAKTA DURAMAM'



Sarıkaya televizyoncu olmak isteyen öğrencilere seslenerek "medya sektöründe işinizi sevmezseniz mümkün değil başarılı olamazsınız. Mesela ekrana çıkan bir sunucu evdeki huzursuzluğunu ekrana yansıtmaz. Bizler sabah uyanan kişilere habercilik yapıyoruz. İnsanlar doğal olarak sabah gergin uyanırlar. Karsında suratı asık bir sunucu istemezler. Bizler işimizi seviyoruz. Bana gelen en güzel tepkiler doğal olmamı izleyici seviyor. Sabah haberciliğine farklı bir program kattık. Mesela ben günde 5 saat uyuyorum. Hangi meslekte 5 saat uyunur. İşimi çok seviyorum. Eleştiriler de alıyoruz. Çok konuşuyorsun, az yorum yap diyenlerde oluyor. Hakaret olmadığı taktirde her türlü eleştiriye açığım" dedi.



Sarıkaya, programda öncelik olarak izleyicilerinin taleplerine öncelik verdiklerini anlatarak, öğrencilere mesajlar verdi. Kendisini meslek hayatına kazandıran Beyaz TV Genel Müdürü Osman Gökçek'e de teşekkür etti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin