Yılın düğününe milyon dolarlık sponsor

Ünlü aktör George Clooney Lüblan asıllı Amal Alamuddin ile dünya evine girdi.

Google Haberlere Abone ol
Yılın düğününe milyon dolarlık sponsor

Üç gün üç gece süren düğün seromonisinin dün akşamki ayağında ‘Evet’ diyen ünlü aktör George Clooney, düğünün yapılacağı 7 yıldızlı otele adeta bir donanmayla çıkarma yaptı.

 

Hollywood'un en gözde bekarları arasında gösterilen George Clooney (53), Cumartesi akşamı, Venedik’te ünlü davetlilerin huzurunda “Evet” dedi. İnsan hakları avukatı Amal Alamuddin (36) ile hayatını birleştiren Clooney’in evliliği sosyal medyada hayranlarına, “Onu da kaybettik” yorumu yaptırdı. İtalya’nın kanallar şehri Venedik’te, 16’ncı yüzyıldan kalma 7 yıldızlı Aman Resort Otel’de evlenen George Clooney, düğün alanına eskort botlar eşliğinde adeta bir donanmayla gitti. Damat, düğünde Armani marka siyah bir takım giyerken, gelinliği görünmeyen gelin, Alexendar McQueen imzalı bir gelinlik giydi. 

 

Masraflar 2 milyon $

 

Yeni evlilerin, 2 milyon dolara mal olan düğününün, görsel haklarını Amerikan Vogue dergisine sattığı belirtiliyor. Birbirinden renkli isimleri buluşturan düğünde, kutlamalar yarın da sürecek. Varolan fotoğrafları ise paparazziler büyük tehlike atlatarak botlardan ve kanalın diğer ucundaki apartmanlardan çekebildi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin