'Yılanların Öcü' setinde kavga mı çıktı? Yapımcı şirket açıklama yaptı!

Koliba Film, dizi hakkında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Yılanların Öcü' setinde kavga mı çıktı? Yapımcı şirket açıklama yaptı!

Güneş gazetesinde bugün yer alan bir haberde Show TV ekranlarında yayınlanan 'Yılanların Gücü' adlı dizinin setinde oyuncu Servet Pandur ve yönetmen Cemal Şan'ın kavga ettiği ve tartışma sırasında Pandur'un fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti.



Dizinin yapım şirketi Koliba Film bu haberi yalanlayan bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Güneş gazetesinden haberin yayınlandığı sayfada aynı satır ve sutünlarda düzeltme yayınlaması istendi.



Koliba Film'den yapılan yapılan açıklama şu şekilde:



19 Eylül 2014 tarihli Güneş gazetesinin 7. Sayfasında yeralan “Yönetmenle Tartıştı Hastanelik Oldu” haberi gerçek dışıdır.



Yapımcılığını üstlendiğimiz Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden Yılanların Öcü hakkında masabaşında oluşturulan bu haberde yeralan, oyuncu Servet Pandur’un yönetmenimiz Cemal Şan’la tartıştığı ve daha sonra hastanelik olduğu ifadeleri tamamen gerçek dışıdır.



Türk izleyicisinin beğenisini toplamış ve yayınlandığı gün ilk 100 program arasında ikinci olan bir dizi hakkında böyle yalan yanlış bilgilerle masabaşında oluşturulan bu haberin, Güneş Gazetesi’nde, aynı sayfa ve sütunda düzeltmesinin yayınlanmasını istedik. Yayınlanmadığı takdirde hukuki yola başvuracağımızı tüm kamuoyuna duyururuz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin