'Yeşil Nokta Basın Ödülleri'nde Doğan Haber Ajansı'na ödül!

Yeşil Nokta Ödülleri 2016”da bu yılın birincileri belli oldu. ÇEVKO Vakfı'nın 'Geleneksel 4. Yeşil Nokta Basın Ödülleri' kapsamında, Haber Ajansı kategorisinde Doğan Haber Ajansı Birinci

Google Haberlere Abone ol
'Yeşil Nokta Basın Ödülleri'nde Doğan Haber Ajansı'na ödül!

Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin “Atık Yönetim Sistemi ve Uygulamaları”, “Ambalaj Tasarımında Kaynak Azaltarak Önleme Uygulamaları” ve “Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” kategorilerinde, “Yeşil Nokta Sanayi” ve “Yeşil Nokta Teşvik” ödülleri için yarıştığı “Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri” töreninde kazananlara ödülleri sunulacak.



ÇEVKO Vakfı; yasal sorumluluklarının ötesinde örnek çalışmalar, projeler yaparak geri dönüşüme önemli katkılar sağlayan “Yeşil Noktalı” sanayi firmalarını ve çevre konularında kamuoyunu bilgilendiren, geri dönüşüm konusunda bilinçlendiren haberlere öncelik veren basın yayın kuruluşlarını, 1 Aralık’ta düzenleyeceği “Yeşil Nokta Ödülleri 2016” töreninde açıklayacak.



“Geleneksel 4. Yeşil Nokta Basın Ödülleri” kapsamında, TV, gazete, dergi, radyo, internet haber ve haber ajansı kategorilerinde yapılan değerlendirmeler sonucunda; çevre ve geri dönüşüm konularına duyarlılık göstererek kamuoyunu bilgilendirmeye önem veren haber içerikleri ve haber sayısındaki üstünlük nedeniyle Doğan Haber Ajansı, Haber Ajansı kategorisinde 1’nci oldu.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin