Yeni yılın ilk komedi filmi Baba Parası geliyor!

Baba Parası, 1 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Yeni yılın ilk komedi filmi Baba Parası geliyor!

Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi ve Düğün Dernek filmleriyle tanınan Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği Baba Parası, 1 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşacak.



TR 40 33 Productions'ın yapımcılığında gerçekleşen filmin basın toplantısında konuşan başrol oyuncusu Murat Cemcir, "İlk defa aksiyon-komedi yapıyoruz. Çekimlerde çok koşturduk çok yorulduk...Kahkahanın rekabeti olmaz. Biz istiyoruz ki daha çok komedi filmi çekilsin, umarım hepsi başarılı olur." diyerek vizyona giren ve girecek olan yerli komedi filmlerinden memnuniyetini dile getirdi.



Çok koşturduk, eğlenerek çektik



Aydemir'in tüm filmlerinde birlikte çalıştığı oyuncu Ahmet Kural da filmde çok sayıda aksiyon sahnesi olduğuna dikkati çekerek, "Dublörümüz vardı ama ben yapabilir miyim diye baktım ve birkaç sahneyi yaptım. Çok şükür kazasız atlattık." diye konuştu.



Baba Parası fiminin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Özgür Emre Yıldırım, Ayhan Taş ve Deniz Barut paylaşıyor. Filmin, ‘Para size arkadaş satın alamaz ama daha kaliteli düşmanlar getirebilir ’ ekseninde dönen sıra dışı komik ve aksiyon yüklü bir hikayesi var.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin