Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni kime 'beş paralık adam' dedi?

İbrahim Karagül, bugünkü köşe yazısında kime yüklendi?

Google Haberlere Abone ol
Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni kime 'beş paralık adam' dedi?

Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı İbrahim Karagül, bugünkü köşesinde dış basına tepki gösterdi.



'Beş paralık adamlar bunlar' başlıklı yazısında Karagül, ABD ve İngiliz basınına yüklenerek Türkiye'ye yönelik operasyon yapıldığını ileri sürdü.



Karagül ayrıca eleştirilerine Türkiye'deki gazetecileri de dahil etti.



İşte, Karagül'ün bugünkü köşe yazısı:



Beş paralık adamlar bunlar...



Sadece ABD ve İngiliz basınını izlemeniz bile Türkiye'ye yönelik ne tür operasyon hazırlıkları olduğunu anlamanızı sağlayacaktır. Çok fazla çaba sarfetmenize gerek yok; bu iki ülkenin basınından dört yayın organını, Türkiye'den üç-dört gazeteciyi takip edin yetecektir. Oynanan oyunu, yapılan hesabı, kurulan tuzağı hemen farkedeceksiniz. Ve ortada ne kadar ucuz bir senaryo olduğunu, bu senaryo içinde görev alanların ne kadar ucuz insanlar olduklarını da kavrayacaksınız.



Yıllarca Türk medyasını küçümseyen, içerideki kuryeler üzerinden siyasete ve medyaya ayar veren Batı medyası, bu alışkanlıklarından hiç vazgeçmedi. Şimdilerde o kadar aptalca işler yapıyorlar ki, hala birkaç yazı ve yorum ile Türkiye'yi etkileyeceklerini, ekonomik kriz çıkarabileceklerini, siyasi sorunlar üretebileceklerini sanıyorlar. On yıl önceki taktiklerle hareket ediyor, Türkiye'yi on yıl önceki Türkiye sanıyorlar. Beraber iş yaptıkları içerideki ortaklarının artık hiçbir itibarlarının kalmadığını göremeyecek kadar da körler. Yazının tamamını okumak için tıklayınız.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin