Türkiyeli okurla buluşacak! Amerikalı ünlü gazeteci yeni adresinde

© MEDYATAVA ABD’de Türkçe olarak yayınlanan gazete, medyada dev bir transfere imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiyeli okurla buluşacak! Amerikalı ünlü gazeteci yeni adresinde

Amerikalı gazeteci Daphne Barak, bundan sonra özel haberleriyle Türkiyeli okurlarına POSTA212 gazetesi aracılığıyla ulaşacak.



Gazeteci, özel haberleri ve röportajlarıyla POSTA212'de olacak.



POSTA212 çatısına adım atar atmaz bir röportaja imza atan Daphne Barak, Ted Kennedy ile konuştu ve röportajda Ted Kennedy'nin senatörlük için kollarının sıvadığını ilk defa POSTA212'den öğrendi.



NEDEN POSTA212?



Son iki yıldır teklifleri değerlendirdiğini ve bazı gazetelerin kutuplaşmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek Barak, duygularını şöyle dile getirdi: "Hayatını mülakat yaparak kazanan ve mülakatlarını dünyanın bir çok ülkesinde aynı anda yayınlanan biri olarak, bütün hayatım boyunca medyanın, politikaya, parasal konulara, tıbbi bilgilere ve hatta dedikoduya dayansa bile gerçekleri ortaya seren bir aracı olduğuna inanan bir kişi olmuşumdur. Ben haberlerimi okuyan, dinleyen, seyreden herkesin benim kadar akıllı olduğunu hiçbir zaman aklımdan çıkarmam. Onlara bilgiden başka hiç bir şey vermemem gerektiğine her zaman inanmışımdır."



Barak ayrıca, "Bu gazetede sadece gazetecilik yapılıyor. O nedenle POSTA212'ye katılmaya karar verdim" dedi.



DAPHNE BARAK KİMDİR?



Daphne Barak, 1980′'lerden bu yana ABD'nin en önemli haber programları ABC 20/20, NBC Dateline ve CBS 48 haber programlarına teke-tek özel röportaj  yapan  ünlü bir Amerikalı kadın gazeteci. Barak'ın  ABD televizyonları için yaptığı özel haber röportajları aynı zamanda dünyanın ileri gelen 10′dan fazla gazetesinde yayınlandı.



Barak'ın ABD televizyonu için yaptığı röportajlar son 20 yıldır devamlı var olduğu ülkeler ve yayın organlarından bazıları ise şunlar:



Avusturalya'da Channel 7 televizyonu ve haftalık OK Magazine ve New Idea dergileri, Almanya'da RTL televizyonu ile Bunte dergisi, Fransa'da çoğunlukla VSD dergisi olmakla birlikte, Anthena 13 televizyonunda, İtalya'da Chi sonra Gente ve Canal Cinque ve Sky İtalia TV, İngiltere'de Sun, News of the World, Sunday Times, Daily Mail, Daily Telegraph, Independent, Guardian gibi başta gelen bütün gazetlerin yanı sıra, ITV, Channel 4, Channel 5, Sky TV gibi diğer önde gelen bütün televizyon istasyonları bulunuyor.



Barak'ın  haberleri, ayrıca  anlaşmalı olduğu  Pakistan, Arap ülkeleri, Hırvatistan, Portekiz gibi ülkelerde yayınlanıyor. Aralıklı olarak yayınlanan diğer ülkelerden bazıları ise İspanya, Yunanistan, Macaristan, Hollanda, İsviçre, Brezilya, Kanada, Çin, Rusya, Hindistan.



Barak, Michael Jackson, Liza Minnelli, Eric Clapton, Yusuf İslam, Luciano Pavarotti, Kathleen Turner, Amy Winehouse gibi dünyaca meşhur sanatçıların yanı sıra, devlet adamları ile yaptığı mülakatlarla da tanınıyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin