Yeni kurulan TR Haber'in Ankara Temsilcisi kim oldu?

Kuruluş çalışmaları devam eden yeni haber kanalı TR Haber'de üst düzey bir atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Yeni kurulan TR Haber'in Ankara Temsilcisi kim oldu?

Türkiye’nin yeni haber kanalı TR Haber, Ankara yapılanmasını da başlattı. Deneyimli televizyon gazetecisi Serhat Akça, TR Haber Ankara Temsilcisi olarak atandı. Akça’nın yardımcılığını da gazeteci ve başarılı ekran yüzü Işınsu Tezkan Tüz üstlendi.



Yeni kurulan TR Haber'in Ankara Temsilcisi kim oldu?



SERHAT AKÇA KİMDİR?



Serhat Akça, Ankara İletişim Fakültesi mezunu. Mesleğe 1999 yılında Kanal D Ankara Haber merkezinde başladı. 2002-2007 yılları arasında Show TV Ankara Haber Merkezi’nde görev yaptı. 2007-2009 yılları arasında CNN Türk Başbakanlık muhabirliği görevini yürüttü. 2009 yılında TRT Türk’ü kuran ekip arasında yer aldı. 6 yıl boyunca aralıksız olarak hafta içi her gün canlı yayınlanan Haberdar programını hazırlayıp sundu. 2013-2016 yılları arasında TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi başkan yardımcılığı ve TRT Haber Kanal koordinatörlüğü görevlerini üstlendi. Serhat Akça, Elif Özge Akça ile evli.

 



Yeni kurulan TR Haber'in Ankara Temsilcisi kim oldu? - Resim : 2



IŞINSU TEZKAN TÜZ KİMDİR?



Mesleğe 1997 yılında Show Tv’de stajyer olarak başladı. Ardından 9. Kanal, BRT ve Kanal D’de Başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı ve Meclis muhabirliği görevlerinde bulundu. 2010 yılında Fox Tv’ye transfer oldu. Fox Gece isimli haber programını hazırlayıp sundu. 2011-2013 yılları arasında Show Tv İstanbul Haber Müdürlüğü görevini yürüttü. Aynı yıllarda 360 Tv’de “Analiz 360” programının sunuculuğunu yaptı. En son Haber Türk’te editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu. Işınsu Tezkan Tüz, Vakur Tüz ile evli.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin