Yeni kanalında 'ışık tutacak'

Doktor Aytuğ Kolankaya'nın yeni adresindeki programı başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni kanalında 'ışık tutacak'

Yıllardır yaptığı sağlık programları ile dikkat çeken yapımcı ve sunucu Op. Dr. Aytuğ Kolankaya 'Sağlıklı Yaşam' programıyla 360 kanalında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 



Sağlık programlarının deneyimli sunucusu Arzu Kılıç ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya'nın sunumuyla Ocak ayından itibaren hafta içi her gün 11.30'da canlı yayınla ekranlara gelecek olan 'Sağlıklı Yaşam'da alanında uzman isimler hastalıkların belirtilerinden, teşhisine, korunma yollarından, tedavisine kadar bilinmesi gerekenleri ve merak edilenleri ayrıntıları ile izleyiciye aktaracak.



Konusunda uzman isimler eşliğinde gerçekleştirilecek uygulamalar ve sokak röportajlarıyla sağlık alanında her konunun ele alınacağı program hastalıklar ve tedavileri konusuna ışık tutacak.



Türkiye'de ilk olarak sağlıkta farkındalık yaratmak adına 2009 yılında Kanal D'de yayınlanan 'Doktorum'un fikir sahibi olan Kolankaya 4 yıl boyunca programın sunucusu olarak çalışmıştı. 



Kolankaya, 2013 - 2014 yayın döneminde Kanaltürk ekranlarında hafta içi her sabah canlı yayınlanan 'Dr. Aytuğ' programı ile Türkiye'de sağlıkta bilinçlendirme ve doğru bilgilendirme adına çalışmalarına devam etmiş, her iki programla gerek sunucu gerek yapımcı olarak ödüller almıştı.  



Turkcell TV+'da 'Dr.Aytuğ ile Sağlık' bölümünü oluşturan Kolankaya ayrıca burada binlerce sağlık sorusunun cevaplarının yer aldığı, konusunda uzman hekimler tarafından cevaplanan videolarla yine halkın, sağlığa ve uzman hekimlere ulaşmasını sağlayan bir platforma imza attı.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin