Yeni kanalında başlıyor!

'Zengiz Kız Fakir Oğlan' yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni kanalında başlıyor!

TRT 1'den Fox TV'ye transfer olan 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisi önümüzdeki hafta yeni kanalında başlıyor.



Kadrosunda; Ufuk Özkan, Ecem Özkaya Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Mahir İpek, Ayda Aksel, Kemal Kuruçay, Gözde Okur ve Şeyla Halis gibi oyuncular bulunan Mint Productions imzalı dizinin Fox TV'de ilk bölümü 24 Temmuz Cuma akşamı saat 21:00'de ekrana gelecek.



Dizinin yeni bölümün de konusu şöyle:



Biricik ve Nurhan, oğullarına bakıcı arayışına girerler. Mahmut Kemal’e bakıcı olarak gelen genç, güzel ve bir o kadar da tehlikeli olan Alev adeta melek yüzlü bir şeytandır. Nurhan’a derin ve şizofrenik bir aşk besleyen ve Mahmut Kemal’i kendi oğlu zanneden Alev, tüm ailenin güvenini ve sevgisini kazanırken, içten içe Biricik ve Nurhan’ın arasına girecek zamanla ilişkideki ve ailedeki tüm huzuru kaçıracaktır.



Ancak herkes Alev’in bu planlarından habersizdir. Artık resmen ailenin damadı olan Sarp, ailede tam söz sahibi olabilmek için acilen çocuk yapmak isteyecek ancak bir süre bunu başaramayacaktır.



Sarp’ın bu durumu, ailenin tüm servetinin tek varisinin Nurhan’ın çocuğu Mahmut Kemal olarak kalmasına neden olacaktır.



Diğer yandan, Nurhan’ın ve Sarp’ın şirket yönetimine dahil olması söz konusu olur, ev içindeki çekişmeleri şirket ve iş ortamında devam eder.



Kemal Bey’in emekli olma isteği ve holding yönetimini, hangi damadına bırakacağı konusu en büyük çatışma ve yarışma konusu olur.



 





 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin