YENİ İNTERNET GAZETESİ 'GERÇEK GÜNDEM' YAYINA BAŞLADI

Gazeteci Barış Yarkadaş yönetimindeki 'Gerçek Gündem' adlı internet gazetesi test yayınına başladı. Yeni sitede kimler var?

Google Haberlere Abone ol
YENİ İNTERNET GAZETESİ 'GERÇEK GÜNDEM' YAYINA BAŞLADI

Bir süre önce askerliğini bitiren Gazeteci Barış Yarkadaş, internet gazeteciliğinde karar kıldı. Gerçek Gündem adlı bir internet sitesi kuran Yarkadaş, ''Türkiye'nin internet gazetesei olmayı hedefliyoruz'' dedi.

Yola 4 editör ve 2 muhabirle çıktıklarını anlatan Yarkadaş hedeflerini şöyle anlattı:  

''www.gercekgundem.com adresinden yayın yapacak olan sitemiz, ülkemizin gerçek sorunlarını gündeme getirecek ve bunların takipçisi olacak. En büyük gücümüz bağımsızlığımız.

Hiçbir sermaye grubuna bağlı değiliz. Tamamen kendi kaynaklarımızla hayata geçirdiğimiz bir yayın organımız var. Derdimiz, ülkenin gerçek sorunlarını anlatabilmek.'

Haber Müdürlüğünü Ayhan Buz'un, Sorumlu Editörlüğünü ise Kemal Yavuzel'in  üstlendiği www.gercekgundem.com 'da  Barış Yarkadaş, Lütfü Türkkan, Gürsel Tekin, Tuğrul Yenidoğan, Sedat Bozkurt, Kemal Balcı, Hüseyin Kocabıyık, Sibel Kalaycı, Ercan Kesal, Çiğdem Çelik, Tarkan Karatekin,  Levent Seyhan, Özkan Akpınar, Seyhan Sağdıç, Mehmet Altun ve Canan Kaya da köşe yazılarıyla gündemi analiz ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin