'Yeni bir reyting sistemi oluşturmanın zamanı geldi'

Hürriyet Kelebek yazarı, reyting sisteminin değişmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Yeni bir reyting sistemi oluşturmanın zamanı geldi'

Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında Türkiye'deki deneklerin ve reyting sisteminin değişmesi gerektiğine dikkat çekti.



Yazısında, "Yurtdışına ithal edilen dizilere 15 Temmuz’la ilgili bölümler eklenmesi istenecekmiş... Kusura bakmayın da eskisi gibi yurtdışına ithal edilen dizimiz mi kaldı? Yanlış reyting sisteminden dolayı hızla kan kaybediyoruz bu alanda" diyen Semercioğlu, bu yanlış reyting sisteminin FETÖ mirası olduğunu belirtti.



İşte, Semercioğlu'nun bugünkü yazısının ilgili bölümü:



"FETÖ mirası reyting sistemi değişmeli...



15 Temmuz’da yaşananları doğru anlatmak için hükümet dizilerden faydalanmayı düşünüyormuş... Yurtdışına ithal edilen dizilere 15 Temmuz’la ilgili bölümler eklenmesi istenecekmiş...

Kusura bakmayın da eskisi gibi yurtdışına ithal edilen dizimiz mi kaldı? Yanlış reyting sisteminden dolayı hızla kan kaybediyoruz bu alanda...

Belli başlı oyuncuların rol aldığı birkaç dizi dışında ithal edilen dizi çıkmıyor artık...

Çünkü bu reyting sistemi de FETÖ dönemi mirasıdır... Hatırlayın Samanyolu dizilerinin nasıl bir dönem reytinglerde üst sıralarda çıktığını... Şimdi Samanyolu’yla birlikte FETÖ yandaşı pek çok kanal kapatıldı... Öyleyse yeni bir denek yapısıyla yeni bir reyting sistemi oluşturmanın zamanı geldi demektir..."



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin