Yeni bir haber kanalı geliyor!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü köşesinde yeni bir haber kanalının kurulacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir haber kanalı geliyor!

A Haber’in yurtdışı haberi yapacak yeni bir kanal kurduğunu ifade eden Mevlüt Tezel, “Turkuvaz Medya Grubu büyük bir adım atıyor. A Haber ve a Spor'un genel müdürü Abdulhalik Çimen'in sorumluluğu artıyor. Çimen'in genel müdürü olduğu, Türkiye'yi dünyaya anlatacak a News adında yeni bir haber kanalı geliyor. A Haber Dış Haberler Şefi Orhan Sali ise a News Yayın Koordinatörü olacak. Kapalı devre test yayınları devam eden a News'in Mart ayında yayına geçmesi planlanıyor.” ifadelerini kullandı.



İşte, Tezel'in o yazısı:



“A News'in şimdilik yurt dışında ABD, Almanya, İngiltere, Rusya, Belçika, Hollanda, Rusya, Çin, Yunanistan, Afganistan ve İran'da ofisleri olacak. Diğer ülkelerde ise muhabir network'ü ile kısa sürede tüm dünyanın gündemini takip etmeye çalışacak. A News, Türkiye'de de en geniş haber takip ağına sahip kanal olmayı hedefliyor. Yeni kanal, Türkiye'de Digitürk, D Smart, Tivibu, Turkcell TV, Turksat, Kablo TV'den izlenebilecek.



Yurt dışında ise Turksat uyduları üzerinden Avrupa, Orta Doğu, Orta Asya ve Rusya'dan rahatça izlenebilecek. A News, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya Pasifik bölgeleri öncelikli olmak üzere tüm dünyada faaliyet gösteren beIN MEDIA GROUP'un dijital platformları üzerinden de yayın yapacak. A News, ayrıca yabancı ülkelerdeki birçok farklı dağıtım sistemlerinde de yerini alarak tüm dünyada yayında olacak.”


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin