Yazar Mert Güler'in ikinci kitabı raflarda!

Güler’in ikinci kitabı Aşka Kanat Aç - Gece Kelebeği okurla buluştu...

Google Haberlere Abone ol
Yazar Mert Güler'in ikinci kitabı raflarda!

Haftalarca çok satanlar listesinde kalan “Aşkla Gülümse” kitabının yazarı Mert Güler, ikinci kitabı “Aşka Kanat Aç” ile okurlarının karşısında. Ganj yayınlarından çıkan kitapta yazar, sıradışı bir aşk hikayesini kendi içsel dünyasında yaşadıklarıyla harmanlıyor.



Mert Güler kitabının neden okunması gerektiğini ise şöyle anlatıyor: “Yüzyıllardır anlatılan bir öykü bu. Şem’in ve Gece Kelebeği’nin ölümsüz aşkının, bu kez farklı bir gönülden yankılanışıdır. Aşkı ve kendini arayan gönül dostlarının sığındığı bir liman ve aynı zamanda o limandan kalkan aşk gemisine açılan bir kapıdır. O kapıyı açacak anahtar ise sadece sizin ellerinizde... Yeter ki açmayı bilin...”



Yazar Mert Güler'in ikinci kitabı raflarda!



“Gece Kelebeği, aşkın en canlı hâliyle vücut bulmuş şeklidir. Özgürlüğü, coşkuyu, dansı ve tüm çiçekleri bilir. Gerçek aşkla, gevşek aşkın ne olduğunun farkındadır. Gündüzün değil, geceyi aydınlatan ışığın gizeminin peşindedir. Karanlığa ve korkuya meydan okur. Aşkının, diğer adıyla maşukunun yoluna baş koyar. Onun ismi ise Şem’dir; aşkın ateşiyle alev alev yanıp eriyen bir mumdur. O aşkın ışığıdır.”


Etiketler kitap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin