Yazar Güneş Altunkaş'ın 'Kapının Ardındaki Ben' kitabına Kocaeli'de yoğun ilgi!

Geçtiğimiz ay raflarda yerini alan ilk kitabı “Kapının Ardındaki Ben” ile Güneş Altunkaş, 11. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluştu…

Google Haberlere Abone ol
Yazar Güneş Altunkaş'ın 'Kapının Ardındaki Ben' kitabına Kocaeli'de yoğun ilgi!

Nemesis Kitap etiketiyle yayımlanan yazar Güneş Altunkaş’ın ilk kitabı “Kapının Ardındaki Ben”, Kocaeli Kitap Fuarı’na gelen kitapseverlerden tam not aldı!



Bu yıl 11’incisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında 28 Nisan Pazar günü Kocaelili okurlarıyla buluşan Güneş Altunkaş, okurlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.



Yazar Güneş Altunkaş'ın 'Kapının Ardındaki Ben' kitabına Kocaeli'de yoğun ilgi!



“Kocaelili okurlarla buluşmak benim için oldukça heyecan vericiydi. ‘Kapının Ardındaki Ben’ kitabıma şans getireceklerine inanıyorum,” diyen Altunkaş, kitapla ilgili oldukça olumlu geri dönüşler aldığını vurguladı.



Yazar Güneş Altunkaş, önümüzdeki tarihlerde düzenleyeceği yeni imza günleriyle okurlarıyla buluşmaya devam edecek…



Yazar Güneş Altunkaş'ın 'Kapının Ardındaki Ben' kitabına Kocaeli'de yoğun ilgi! - Resim : 2



GÜNEŞ ALTUNKAŞ KİMDİR?



Güneş Altunkaş 1984, İstanbul doğumlu. Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ile Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk için akademik eğitimini de tamamlayan Altunkaş, Perfore ve kamera önü spikerlikle başlayan habercilik hayatının yanı sıra birçok reklam filminde seslendirme dublaj yaptı. Uzun yıllar reklam film sektöründe genel sanat yönetmeni olarak görev alan Altunkaş, eşzamanlı olarak ulusal yazılı basında yaşama dair yazıları ve röportajlarıyla ses getirdi. Medya genel koordinatörlüğü ve film şirketlerinde yöneticilik de yapan Altunkaş, film yapımı ve satışıyla iş hayatına devam etmektedir. Kapının Ardındaki Ben, yazarın ilk romanıdır.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin