Can Çocuk Yayınları'nın yayın yönetmeni hangi isim oldu?

Çocuk kitapları artık ona emanet...

Google Haberlere Abone ol
Can Çocuk Yayınları'nın yayın yönetmeni hangi isim oldu?

2005 senesine kadar Can Yayınları çatısı altında yayımlanan tüm çocuk kitaplarını sahiplenerek kurulan Can Çocuk Yayınları, geçen 10 senenin ardından bir adım daha atıyor.



"İyi Kitap" dergisinin Yazı İşleri Müdürü Zarife Biliz, bugünden itibaren Can Çocuk Yayınları’nın Yayın Yönetmeni olacak.



Can Sanat Yayınları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Samiye Öz, yayın yönetmeni atamasıyla ilgili yaptığı açıklamada; "Türkiye’nin tartışmalı ve gergin ortamına rağmen, çocuk yayıncılığının büyülü ve zarif bir iş olduğuna inandığı, gençliğine rağmen kendini kanıtlamış olduğu ve en nihayetinde Can Çocuk Yayınları’nın bizlere daha da gurur vermesini sağlayacağına, bu işin altından fazlasıyla kalkacağına dair güven verdiği için Zarife Hanım’la çalışmaya başlamaktan çok memnunuz. Ben, Can Sanat Yayınları A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Can Çocuk Yayınları ile yine yakından ilgilenmeye devam edeceğim, ancak geminin dümeni artık Zarife Biliz’e teslim. Yayımlanan kitaplardan, çevirmen, illüstratör seçimine, ekibin yapısına, tüm kararları ve süreçlerin yönetimini artık kendisine teslim ediyorum" ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin