Yayına hazırlanan diziden özel sahneler!

'Kara Sevda'nın su altı sahneleri dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Yayına hazırlanan diziden özel sahneler!

Star TV'nin Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün de başrollerinde rol aldığı 'Kara Sevda' dizisinin ilk bölümünde ekrana gelece su altı sahneleri dikkat çekecek. 



14 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da ekrana gelecek ilk bölümde; Özçivit ve Atagül'ün canlandırdığı Kemal ve Nihan karakterlerinin su altındaki sahneleri ekrana geleck.



16 saatte tamamlanan nefes kesecek su altı sahneleri için oyuncular toplam 8 saat su altında kaldı. İki ayrı farklı sahnenin zorlu çekimlerinin ön hazırlığında ağırlıklı olarak nefes egzersizliği eğitimi alan oyuncular adeta profesyonel dalgıçları aratmadı.



"'Kara Sevda'dan özel su altı sahneleri" Galerisine Göz At



Dizinin ilk bölümünde ekrana gelecek özel sahnelerin çekimi profesyonel dalgıçlar eşliğinde gerçekleştirildi. Kara Sevda prodüksiyon ekibinin büyük bir titizlikle hazırlandığı çekimler; 3 güvenlik dalgıcı, 2 kameraman dalgıç, 1 fotoğraf dalgıcı ve eğitmenler ile birlikte gerçekleştirildi.



Yönetmenliğini Hilal Saral'ın, senaristliğini Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün üstlendiği Kara Sevda'da birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan Kemal ve Nihan'ın mucizeler ve imkansızlıklarla dolu hikayesi ekrana gelecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin