Yaşar Alptekin değişiminin nedenini anlattı

13 yıl boyunca sarık takıp cübbe giyen eski manken Yaşar Alptekin, görüntüsünü tepeden tırnağa değiştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Yaşar Alptekin değişiminin nedenini anlattı

'Gençlere ayak uydurmaya çalışıyoruz' diyen Alptekin, yaşadığı değişimi ve sebeplerini 'Duymayan Kalmasın'da anlattı...



* İki tane sinema filmi çekeceğiz. Kriterlerim var. Öpüşme sevişme sahnesinde oynamam. İçki-sigara sahnesinde de oynamam. 



* 25 Aralık'ta tekrar umreye gideceğim. 



* Kıyafetleriniz girdiğiniz ortamla alakalı. Camiye girdiğinizde cüppeli insanlar var. Sen oraya bu kıyafetle girince kendini kötü hissediyorsun. 'Onlar gibi olmalıyım' diyorsun.



* Ben eski bir çınar ağacı gibiydim, ekibim ağacı suladı yeniden filiz verdim.



* 55 yaşındayım. 56'ya giriyorum. Saçlarımı da değiştirdim. Gençliğe ayak uydurmaya çalışıyoruz. 



* Ben din adamı değilim, dinimin adamıyım. 



* 13 senedir ben hep kaçıyordum . son 2 senedir bunun gerekliliğine inandım. Konferanslara gidiyorum. Ama gençler beni tanımıyor ve konuşmalarım onlar üzerinde etkili olmuyor. Demek ki, 'ünlü olmam lazım' diye düşündük. Bu değişime karar verdik.



* Kur'anı ilk okuduğumda "koskoca kainatın sahibi bile 'ben' demiyor 'biz' diyor. Biz kimiz ki, ben yaptım ben ettim diyoruz" diye düşündüm. 



* 13 yıl boyunca bana tavır takındılar. İş gelmedi. Para kazanamadım ama rızkı veren Allah'tır deyip oturmadım da. '5 vakit namaz' tişörtlerini çıkardım, kitap yazdım...



* Benim kızımın da tesettürü yok. Ben kızımın ergenlikten sonraki fikirlerinden sorumlu değilim. Benim tesettürüm göz kapaklarımdır. Gözümü kapattığım zaman kendimi günahtan haramdan sakınırım.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin