Yaşadığı mikrofon sorunu nedeniyle canlı yayında TRT ekibini eleştiren Muazzez Ersoy, TRT Müzik'teki programına devam etti.

Geçtiğimiz hafta canlı yayında mikrofon sorunu yaşayan Muazzez Ersoy, "İnşallah bezdirme politikası değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani" demişti. Ersoy bu hafta da yayına çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Yaşadığı mikrofon sorunu nedeniyle canlı yayında TRT ekibini eleştiren Muazzez Ersoy, TRT Müzik'teki programına devam etti.

2009'dan beri, 12 yıldır TRT Müzik'te Sevgilerimle adlı programı yapan Muazzez Ersoy geçtiğimiz hafta canlı yayında mikrofon ve ses sorunu yaşamıştı. Bunun üzerine şarkısına ara veren sanatçı canlı yayında;

"Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki inşallah bezdirme politikası değildir. Ümit ediyorum ki mobbing değildir. Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi yani" demişti...

Yaşadığı mikrofon sorunu nedeniyle canlı yayında TRT ekibini eleştiren Muazzez Ersoy, TRT Müzik'teki programına devam etti.(Muazzez Ersoy geçtiğimiz hafta 11 Ağustos 2021'de yayınlanan programında canlı yayında TRT yönetimine sitem etmişti. Ersoy 2009'dan beri program yaptığı TRT'ye devam ediyor)

Medyatava'nın ulaştığı TRT kaynakları, Ersoy'un programını 12 yıldır "yarı iç-yarı dış yapım" olarak hazırladığı bilgisini teyid etti. TRT ekibi ve Ersoy'un ekibinin birlikte çalıştığını söyleyen TRT kaynakları "Bugüne kadar böyle bir sorun yaşanmadığını, Ersoy'un geçen hafta canlı yayındaki tepkisine kendilerinin de şaşırdığını" söylediler.

Geçtiğimiz salı günü canlı yayında yaşanan bu olayın ardından TRT yönetimi, "Eğer böyle bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum" diyen Muazzez Ersoy'a bir yaptırım uygulamadı. Dün akşam ekrana çıkan Ersoy, özür dilemeden hiçbir şey olmamış gibi yayına devam etti.

Ayrıca TRT Müzik ekranında dün akşam Yavuz Bingöl'ün eski programı ekrana geldi. Geçmişte, "Sonuna kadar Erdoğan'cıyım hatta feriştahıyım" diyen Yavuz Bingöl, Söz ve Müzik adlı programını geçtiğimiz yıllarda TRT Müzik'e hazırlamıştı.

Yaşadığı mikrofon sorunu nedeniyle canlı yayında TRT ekibini eleştiren Muazzez Ersoy, TRT Müzik'teki programına devam etti. - Resim : 2(Yavuz Bingöl'ün, TRT Müzik'te Söz ve Müzik adlı programının tekrarı yayınlandı)

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin