Yapımcısından Medyatava'ya Metin Kaçan açıklaması

Sosyal medyada yer alan 'Metin Kaçan intihar mı etti' söylentilerine yapımcısı Yelda Kelly son noktayı koydu. İşte Yelda Kelly'nin Medyatava'ya yaptığı açıklama.

Google Haberlere Abone ol
Yapımcısından Medyatava'ya Metin Kaçan açıklaması

Az önce Medyatava ofisini telefonla arayan Kaçan'ın yapımcısı Yelda Kelly söylentilere son noktayı koydu.



İşte Kelly'nin telefondaki açıklaması:



"Sosyal medyada yer alan Kaçan'ın intiharı ile ilgili söylentilerin aslı astarı yoktur. Senaryo grubumuz bugün kendisi ile bir toplantı gerçekleştirdi, gün içinde ben de konuştum. Ama kendisi yılbaşı sonrasında sevgilisinden ayrıldı, çok üzgün bir durumda şu sıralar. Telefonu kapalı, ulaşamıyoruz ama kaygılanacak bir durum yok. Sanatçılar beklenmedik durumlar karşısında bazen kendilerini geri çekip, inzivaya çekilebilirler. Bu açıklamayı Medyatava'ya yapmak istedim... " 



Yelda Kelly, telefon görüşmesinin ardından konu hakkında bir de mail görderdi.  Açıklama şöyle:



Selamlar,



Öncelikle ilginize teşekkür ederim.



Konuşmamıza istinaden;



Metin Kacan ile ilgili cıkan haberlere ek olarak:menajerliğini ve yapımcılığını yaptığım METIN KACAN ve tüm eserlerinin aynı zamanda telif haklarının temsilcisi olarak; Basındaki arkadaşlarımıza doğru bilgiyi vermek için bu maili hazırladık, ilginize şimdiden teşekkür ederiz.



Öğlen senarist ekibimiz ile konuşan Metin KAÇAN şu sıralar telefonu kapalı olması sebebiyle ulaşılamıyor.



Ortak yaptıgımız projelerimiz AGIR ROMAN MUZIKAL,FINDIK 8 VE AGIR ROMAN 2 FİLMLERİ için çalışmalarımız hızla devam ederken çıkan asılsız haberlerin ekip arkadaşlarımız ve okurlarının aynı zamanda çalıştığımız sponsorlarımız acısından da yıkıcı olacagını belirtiyorum.



Kamuoyuna doğru bilgiyi vermek ve sanatcının itibarını zedelememek açısından düzeltme yapılmasını rica eder, çalışmalarımızın devamını temenni ederim.



Saygılarımla;



Yelda Kelly.



INTERNATIONAL AGENT&DIRECTOR


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin