Yapımcısından flaş Diriliş Ertuğrul açıklaması!

TRT'nin reyting rekorları kıran dizisi, beyazperdeye taşınacak.

Google Haberlere Abone ol
Yapımcısından flaş Diriliş Ertuğrul açıklaması!

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu'nun sorularını yanıtladı. Bozdağ, TRT'nin reyting rekorları kıran dizisinin beyazperdeye aktarılacağını açklarken, yeni dizisi 'Kut'üm Amare' ile ilgili de bilgiler verdi.



Cengiz SEMERCİOĞLU / HÜRRİYET



'Diriliş”in filmi de olacak'



“Diriliş” bu sezon devam edecek değil mi?

- Devam edecek. 3 sezon tasarlamıştım. Ama ilgi çok yoğun olunca 4. sezona da devam etme kararı aldık. Ertuğrul kısmı bir sezon daha devam edecek. Nasip olursa “Diriliş Osman” kısmına da geçmeyi planlıyorum. “Diriliş”in filmi de olacak.



Engin Altan Düzyatan, “Diriliş”in yeni projelerinde olacak mı?

- Daha kesinleştirmedik. 16 reyting alan bir diziyi bu kadar sevdirdikten sonra suyunu çıkarmadan naif bir şekilde bitirmek gerek. Müthiş bir reyting aldı bu sezon da. İnşallah daha da artacak.



İki büyük set her anlamda çok ciddi bir yatırım...

- Öyle. Ama çok iyi bir ekip kurduk. Emeğini veren herkesin parası bizde vaktinde ödeniyor. Normalde ekiple senaryoyu yazıyoruz. Sonra herkese senaryoyu okutuyorum. Her hafta sonu bir diğer bölüme geçerken ekip başlarıyla senaryoyu masaya yatırıyoruz. Biz de onlara bölümü izleyip ne yapmaları gerektiğini söylüyoruz. O yüzden inanılmaz bir çalışma sistemimiz var.



Röportajın devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin