Yapımcıdan veda mesajı! Diziden ayrıldığını böyle duyurdu

TRT1'de yayınlanan dizinin yapım ekibinde ayrılık yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Yapımcıdan veda mesajı! Diziden ayrıldığını böyle duyurdu

Başrollerini Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür, Onur Tuna, Kamil Güler, Kayra Şenocak, Hakan Yufkacıgil ve Naz Elmas'ın paylaştığı, yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın oturduğu, senaryosunu Altuğ Küçük'ün yazdığı, yapımını Es Film ve Maya Film'in üstlendiği TRT1 dizisi 'Filinta'nın yapımcılarından Bülent Turgut, diziden ayrıldığını duyurdu.



Aralık ayında TRT1'deki ekran macerasına başlayan Osmanlı polisiyesi türündeki 'Filinta'nın yapımcılarından Bülent Turgut, diziden ayrıldığını ekibe aşağıdaki mail'i ile duyurdu:



“Sevgili Filintacılar,



Uzun zamandır birlikte  çalıştığımız ve hayata geçirdiğimiz Filinta'dan 4. bölümün tamamlanmasını müteakip ayrılıyorum. Her anından, her karesinden büyük bir keyif aldığım, dekorundan, kostümüne, silahından-patlamasına, senaryosundan, castına, SFX'inden-VFX'ine tüm safhalarını ince ince tasarlayıp uyguladığımız, tüm zorluklarını birlikte göğüslediğimiz Filinta’nın her bir karesinden gurur duydum. Filinta oldu ve güzel oldu. Daha da güzel olacak. Herkesin emeğine yüreğine sağlık. İşe başladığımızda; "Türkiye'de imkansız, bu senaryolar çekilemez" diyen yüzlerce insana rağmen inandık ve çekilebileceğini gösterdik. Daha fazlasını da yapacağınıza inancım sonsuzdur. Süreç içinde projeye inanan ve  birlikte yola çıkan tüm ekiplerimle gurur duyuyorum.Uzun zamandır üzerinde çalıştığım ve yine sıradışı olan "Çiçeklerin Aşkı"(Filinta'dan sonra biraz soft kaçıyor tamam:)projemi hayata geçirmek üzere aranızdan ayrılıyorum. Filinta'yı hak ettiği yere ulaştıracağınızdan en ufak kuşkum yok. 100'lerce bölüm Filinta diyorum.Allah herkese kolaylık versin.



Sevgi ve saygılarımla,

Bülent Turgut



CEO/Producer



Maya TV Sinema."



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin