Yamaç, kendisini vuranın Metin olduğunu öğrendi!

Çukur’da merakla beklenen büyük sorunun cevabı ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yamaç, kendisini vuranın Metin olduğunu öğrendi!

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’ dizisinin dün akşam ekranlara gelen bölümünde seyirciler üç haftadır merakla bekledikleri büyük sorunun cevabını öğrendi. Yamaç, kendisini vuranın Metin olduğu gerçeğiyle yüzleşti. Bölümün finalinde Sena, Mahsun’a silahını doğrulturken, İdris ile Çeto karşı karşıya geldi.



‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç, sağlığına kavuşmaya başladığı sırada Çukur’un çocuklarının karşı karşıya geldiği anda soluğu mahallede alarak onları ayırmaya çalıştı. Ancak henüz tam toparlanamadan hastaneden çıkan Yamaç, bu hamlesiyle hayatını tehlikeye attı. Yamaç, yeniden hastaneye kaldırılırken Selim, kardeşini vuranın peşine düştü. Büyük gerçeğe ulaşan Selim, Yamaç’ı vuran Metin’le yüzleşmek için evine gittiğinde onu orada bulamadı. Elinde silahıyla Yamaç’ın karşısına çıkıp kendini vurmak üzere hamle yapan Metin’i Selim son anda durdurdu. Tansiyonun yükseldiği bu anlarda Metin, çocuğunu kurtarabilmek için Yamaç’ı vurduğunu söylerken, Yamaç yüzleştiği bu gerçek karşısında Metin’e karşı sert tepki gösterdi.



Yamaç’ın kendisini Metin’in vurduğunu öğrendiği an:





'Eve dönüyoruz!'



Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+'da 9.93 izlenme oranı (rating), 20.90 izlenme payı (share), AB’de 8.46 izlenme oranı (rating), 19.19 izlenme payı (share), Total’de ise 9.13 izlenme oranı (rating), 19.79 izlenme payı (share) elde etti. İzleyiciler #evedönüyoruz etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. #evedönüyoruz etiketi Twitter Türkiye'de 12 saat 50 dakika, dünyada 6 saat 50 dakika, #çukur etiketi iseTürkiye’de 9 saat 55 dakika TT listesinde kaldı.



Sena, Mahsun'la yüzleşti



Selim’den, komşusu Fikret’in aslında Mahsun olduğunu öğrenen Sena, bu gerçek karşısında sakinliğini koruyamadı. Selim’in tüm sözlerine rağmen Mahsun’la yüzleşmeye karar veren Sena, onu evine çağırdı. Mahsun, Sena’nın bu adımı karşısında heyecanlanırken kendisine doğrultulan silahla ve Sena’nın ona “Mahsun” diye hitap etmesiyle büyük bir şok yaşadı. Mahsun’un bu durumdan nasıl kurtulacağı ve Sena’nın tetiğe basıp basmayacağı heyecanla beklenecek.



Sena’nın, Mahsun’la yüzleştiği dakikalar:





Bölümde İdris’in, iki oğlu Vartolu ve Cumali’yi karşı karşıya getirdiği anlar ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatırken, İdris haricinde herkesin mahallelinin sıcak karşılaması eşliğinde kendi evlerine geri döndükleri dakikalar da izleyenlerin içini ısıttı.



Karşısında Uluç Bey’i beklerken Çeto’yu gören İdris’in ise bu sürpriz karşısında şoke olduğu final sahnesi Koçovalılar ile Karakuzular arasında yaşanacaklara dair merakı artırdı.



Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede ise Aliço’nun tıpkı eski günlerdeki gibi İdris’in evine gelip Saadet’le olan konuşması ve çorba olduğunu duyması ekran başındakileri gülümsetti.



"Çukur 52'nci bölümden ilk sahne yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin