Yağmur ormanları, koşu yolu... sahibinden.com, Google'ın izinde

e-ticaret platformu sahibinden.com'un yeni ofisi ilginç özellikleriyle dikkat çekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Yağmur ormanları, koşu yolu... sahibinden.com, Google'ın izinde


e-ticaret platformlarından sahibinden.com, İstanbul Ataşehir’deki yeni ofisine taşındı. Sahiplex adı verilen, modern mimarisi ve ileri teknolojik donanımıyla öne çıkan sahibinden.com’un yeni ofisi, Türkiye ve dünyadaki bir çok teknoloji şirketine örnek teşkil edecek nitelikte inşa edildi. Ünlü mimarlık ofisi Erginoğlu & Çalışlar tarafından tasarlanan bina, 5000 metrekare büyüklüğündeki geniş bir alanda yer alıyor. 265 kişilik bir ekibin hizmet verdiği bina, sağladığı konfor ve sosyal olanaklarıyla çalışan dostu olma özelliğini de taşıyor.





sahibinden.com CEO’su Burak Ertaş, emlaktan, otomobile, cep telefonundan güneş gözlüğüne, yedek parçadan iş makinesine binlerce kategoride satışa sunulmuş milyonlarca ürün ile Türkiye’nin en büyük pazaryeri haline geldiklerini belirterek, yeni ofislerinin de bu vizyonu yansıtması gerektiğine inandıklarını söyledi. Şirketin 265 kişilik güçlü ve profesyonel bir ekiple yönetildiğini kaydeden Ertaş, “Geçtiğimiz bu süreçte Türkiye’de alışveriş alışkanlıklarını değiştiren ve elektronik ticaretin gelişimine liderlik eden bir şirket olduk. Ayda 22 milyon tekil ziyaretçinin yarattığı 2,7 milyar sayfa görüntülemesi ve 3 milyon aktif ilan ile Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biri haline geldik. İnsanların değişen ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayabilmek için sürekli yenilikleri arayan bir ekip olarak daha büyük hedeflere doğru yola çıkıyoruz. Yeni ofisimizin de bu vizyonumuzun bir simgesi olmasını istedik. En değerli varlığımız olan insan kaynağımıza olan inancımızı ve güvenimizi bu çalışma ortamı ile göstermeyi arzu ettik” dedi.





Çalışan memnuniyetinin ve çalışana yatırımın öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirten Ertaş, “Sahiplex, dünyanın önde gelen bilişim şirketlerine dahi örnek olacak şekilde tasarlandı. Ekibimizi rahat hissettirmek ve yaratıcılıklarını artırmak için pek çok özel alan oluşturduk. Dünyada eşine çok az rastlanır bir tartan pistimiz var. Ofisin etrafını çepeçevre dolaşan bu pistte arzu edenler koşu ya da yürüyüş yapabiliyor. Ayrıca basketbol ve fitness salonlarımız var. Yoğun iş temposu arasında zihinlerini tazelemek üzere özel dinlenme ve eğlence odaları da bulunuyor. Tüm bu imkanlar ekibin motivasyonunu da olumlu yönde etkiliyor. Çalışanların mutlu ve huzurlu olmadığı bir kurumun sürdürülebilir bir başarı sağlamasının mümkün olmayacağına inanıyoruz” dedi.



Sahiplex’de ayrıca, akıllı sistemlerle donatılmış toplantı odaları ve çalışanların fikir fırtınası gerçekleştirebilmesi içinse yağmur ormanlarının atmosfer şartlarının oluşturulduğu özel bir oda bulunuyor. Ginger ve bisikletle binanın içinde gezebilen çalışanlar için her an hızlı atıştırmalık yiyecek ve içeceğe de ücretsiz ulaşabiliyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin