Windows 9 bedava olacak

Windows 9 için geri sayım başladı.

Google Haberlere Abone ol
Windows 9 bedava olacak

Windows 9 için geri sayım başladı. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek özel bir etkinlikle tanıtılması ve genel kullanıma açık ilk beta sürümünün dağıtılması beklenen yeni işletim sistemi, Windows 8 ile umduğunu bulamayan Microsoft için büyük önem taşıyor.

 

Baştan aşağı güncellenen yeni başlat menüsü,  modern arayüzde yapılan geliştirmeler ve yepyeni teknolojilere destek gibi özelliklerle gelecek olan Windows 9 işletim sistemi, Microsoft'un Fransa ve Hindistan Ofisleri'nden gelen bilgilere göre bedava olacak.

 

Kimi kaynaklara göre sadece Windows 8 kullanıcılarına, kimilerine göreyse Windows XP ve sonrasına ücretsiz olarak verilecek işletim sistemi, eğer geniş ölçekte ücretsiz sağlanabilirse belki de kullanım yaygınlığı en hızlı artan masaüstü işletim sistemi de olabilir.

 

Windows 9 işletim sisteminin, Windows XP için bedava dağıtımı aynı zamanda donanımsal kaynakların çok daha verimli kullanıldığı sonucunu da doğurabilir. 10 yıldan fazla süredir hayatımızda olan Windows XP, eski ya da kısmen yeni çok sayıda bilgisayarda çalışıyor.

 



Haberin devamını okumak için tıklayınız. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin