Whatsapp'a bomba özellik!

Whatsapp'ta milyonlarca kullanıcıyı yakından ilgilendiren bomba gelişme...

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp'a bomba özellik!

Dünyanın en popüler haberleşme uygulamalarından Whatsapp bugünden itibaren milyonlarca kullanıcıyı çok yakından ilgilendiren bomba bir özelliği kullanıma sundu. Whatsapp'a girenler artık bakın neyle karşılaşacak?



WhatsApp vCard özelliği, kullanıcıların yeni ve bilinmeyen kişileri hızlı bir şekilde tanımasını sağlıyor. Peki bu ne anlama geliyor?



Yeni gelen güncellemeyle birlikte WhatsApp, veri güvenliğine önem vermeye başladığını görüyoruz. Güncelleme ile birlikte gelen özellik, tanımadığınız bir numara size mesaj attığında aktif oluyor.



Böyle olmasının sebebi, bilinmeyen kişilerden gelen rahatsız edici mesajları önlemek için yapıldığını söyleyebiliriz.



Eğer mesaj atan kişi hakkında önceden vCard’ını aldıysanız, mesaj geldiği zaman, özellik ekranınızda belirecek.



vCard diğer adıyla iletişim kartı, tanımadığınız kullanıcılar hakkında fikir sahibi edinmenize yarayacak. Eğer kişiyi tanımıyorsanız, hayır seçeneğine basarak iletişiminizi kesebileceksiniz.



Whatsapp'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı bomba özelliği yurt dışından sonra resmen Türkiye'de de kullanılmaya başlandı! Artık Whatsapp'ta bakın ne yapabileceksiniz?



Whatsapp'ta görüntü paylaşırken artık işiniz daha kolay; izlemesi daha keyifli olacak. Bundan sonra yazışma sırasında paylaştığınız videolar için Whatsapp'ı kapatmak zorunda kalmayacaksınız.



WhatsApp kullanıcılarının uzun süredir beklediği YouTube desteği, iOS kullanıcıları için tüm dünyadan sonra Türkiye’de de kullanıma açıldı. Artık WhatsApp üzerinden gönderilen YouTube videoları, uygulamadan çıkmaya gerek kalmadan aynı sayfada izlenebilecek.



Bu özelliğin bir diğer güzel yanı ise YouTube videoları izlerken sadece ilgili sohbet penceresinde kalmanız gibi bir şart bulunmaması. Video yerleştirmeleri bir widget gibi çalışıyor ve siz başka konuşmaya geçseniz de video oynatma devam ediyor.



WhatsApp üzerinden gönderilen YouTube videolarının otomatik olarak oynatılması için direkt olarak video linkinin gönderilmiş olması gerekiyor.



Whatsapp'a bomba özellik!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin