Weber Shandwick Türkiye'ye 'kıdemli' transfer

Halkla ilişkiler ajansında yeni bir atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Weber Shandwick Türkiye'ye 'kıdemli' transfer

81 ülkedeki 126 ofisiyle dünyanın en büyük iletişim ajanslarından biri olan Weber Shandwick'te yeni bir atama yapıldı.

 

Halkla ilişkiler, kamu ilişkileri, dijital ve medya konularında uzman hizmet veren Weber Shandwick Türkiye ekibine, Kıdemli Medya İlişkileri Yöneticisi olarak Deniz Ayyıldız katıldı.

 

Weber Shandwick Türkiye'ye 'kıdemli' transferİstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi, Gazetecilik Bölümü mezunu olan Deniz Ayyıldız, 17 yılı aşkın süre Sabah gazetesinin çeşitli departmanlarında muhabir ve editör olarak görev yaptı. Son iki yıldır Halkla İlişkiler sektöründe Medya İlişkileri Yöneticisi ve Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışan Ayyıldız'ın portföyünde teknolojiden sağlık hizmetlerine, hızlı tüketimden enerjiye, turizmden modaya kadar pek çok yerli ve global marka bulunuyor.

 

Weber Shandwick Türkiye CEO'su Seda Yalçın, "Dünyanın lider iletişim danışmanlığı şirketi olarak, globalde sunduğumuz kaliteli hizmeti Türkiye'de de sunmak en büyük hedefimiz. Bunun için çalışanlarımızın uluslararası standartlarda hizmet verebilecek nitelikte olmasına özen gösteriyoruz. Türkiye ofisimiz büyük bir hızla büyümeye devam ediyor. Deniz Ayyıldız gibi medya sektöründe uzun yıllar hizmet vermiş bir ismi Weber Shandwick ailesine katmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

Interpublic Group (New York Borsası'nda: IPG) bünyesinde yer alan Weber Shandwick'in dünya çapında 3 bini aşkın çalışanı bulunuyor. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin