VODAFONE 1 TL'YE TELEFON SATIŞINA BAŞLADI

Vodafone Türkiye, dokunmatik ekranlı 3G'li "Vodafone 840" model cep telefonu satışına başladı.

Google Haberlere Abone ol
VODAFONE 1 TL'YE TELEFON SATIŞINA BAŞLADI

Vodafone Türkiye, dokunmatik ekranlı 3G'li "Vodafone 840" model cep telefonu satışına başladı. Cep telefonu, 1 TL'lik cihaz bedeli dahil, 36 TL değerindeki tarife paketine 18 ay boyunca abone olunması halinde, telefona ek olarak konuşma, SMS, MMS ve sınırsız mobil internet bağlantısı dahil oluyor. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, ayda bir TL taksitli "Vodafone 840" cep telefonunun ilk satışını, İstiklal Caddesi'ndeki Vodafone Cep Merkezi'nde gerçekleştirdi. Burada düzenlenen toplantıda konuşan Timuray, herkesin mobil internete erişimini sağlamak vizyonu ile hareket ettiklerini, bu çerçevede söz konusu kampanyayı başlattıklarını açıkladı.

-26 MİLYONUN ÜZERİNDE KULLANICIMIZ VAR-

Türkiye'nin 3G'li operatör markalı telefonu Vodafone, 840'ın piyasa değerenin 299 TL olduğunu, bu cep telefonu için ayda 1 TL taksitle satış kampanyası düzenlediklerini bildiren Timuray, "26 milyonun üzerinde kullanıcımız var. Abonelerimiz bir haftadır kampanyamızı bekliyordu" dedi. Timuray, satış hedeflerine ilişkin bilgi vermedi.
Türkiye'de her gelir grubundan tüketicilere, beklenti ve bütçeleri doğrultusunda, her an, her yerden internetin faydalarını sunmak amacı ile bu cep telefonunun piyasaya sürüldüğünü söyleyen Timuray, "Vodafone 840'ı bugün itibariyle satışa sunduk. Ön talepten gördüğümüz kadarıyla çok önemli sayıda müşterimizi Vodafone 840 kullanıcısı haline getireceğimizi düşünüyorum" diye konşutu.

-8GB HAFIZA KARTLI-

Toplantıda verilen bilgilere göre, Vodafone 840 cep telefonu, Facebook, Twitter, Messenger gibi sosyal ağlara ulaşım sağlıyor. İnternete gezinmek için Opera Mini Web tarayıcı kullanılan cihazla, elektronik postalara da bakılabiliyor. Ayrıca, 140 MB dahili hafıza, 2 MP kamera, 8GB'a kadar hafıza kartı desteği bulunuyor. ANKA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin