Video networkü Virool, Bullseye Worldwide ile Türkiye’de!

Bullseye Worldwide, premium yayınlara yönelik global video reklam networkü Virool’un Türkiye’deki exclusive partneri oldu.

Google Haberlere Abone ol
Video networkü Virool, Bullseye Worldwide ile Türkiye’de!

Uluslararası firmaların platformlar üzerinden yaklaşık 500 milyon kullanıcıya ulaşmasını sağlayan Virool, böylece Türkiye’de ilk kez Bullseye Worldwide’ın know-how’ı aracılığıyla sunulacak.



Video networkü Virool, Bullseye Worldwide ile Türkiye’de!



Global ve premium kanallarda, spesifik hedef kitleye ulaşıyor



Virool, reklamı yapılan videoyu viral olarak yayabilmesi ile öne çıkıyor. Fakat becerileri bununla sınırlı değil...



Virool’un Türkiye’deki video networklerinden farkı, global ve premium kanallarda yer alınmasını ve burada video reklamlar aracılığıyla tam olarak istenilen hedef kitleye ulaşılmasını sağlaması.



Örneğin, reklam videosunu yalnızca finans ve iş dünyasına yönelik bir portaldaki haberler içerisinde, sadece gayrimenkule yönelik içeriklerin öncesinde göstermek, ya da yurt dışını hedefleyen firmalar için örneğin sadece New York’ta veya Hindistan’da, yani ülke ve şehir özelinde gösterim yapmak mümkün oluyor. 



Video networkü Virool, Bullseye Worldwide ile Türkiye’de! - Resim : 2



Virool aynı zamanda otomatik olarak açılan ve genellikle birkaç saniye içinde atlanan Youtube reklamlarından farklı olarak, kullanıcı etkileşimini öncelikli kılan video player özelliği ile izleyicinin aksiyon almasını sağlıyor. Öte yandan Virool, video kutucuğunun tasarımının markaya göre kişiselleştirilmesine de imkan tanıyor.



Hedef kitle lokasyon, kullanıcı profili ve platform gibi kriterlere göre belirleniyor



Bullseye Worldwide, Virool ile doğru kullanıcılara ulaşmak için hedef kitleyi 5 kritere göre tanımlıyor: Kullanıcı davranışları, demografik özellikler, lokasyon, içerik ve yayın yapılacak platform. Bu kriterler belirlendikten sonra seçilen datalar sayesinde, hedef kitle ile nokta atışı olarak buluşmak mümkün oluyor. Facebook, Twitter ve Google+ üzerindeki etkiletişim gerçek zamanlı olarak takip edilebiliyor. Kampanya sonunda ise, hedeflere ulaşılıp ulaşılmadığına yönelik detaylı bir raporlama almak mümkün oluyor.



Reklam deneyimini farklı platformları entegre ederek zenginleştiriyor



Virool websiteleri ve bloglar, mobil uygulamalar, sosyal medya kanalları ve oyun siteleri üzerinden kullanılabiliyor. En önemlisi ise cihaz bağımsız şekilde masaüstü, tablet ve mobil platformlarda yayın olanağı sağlıyor. Böylece mobilden sabah işe giden beyaz yakalıya da, tabletten akşam evinde dinlenen babaya da erişmek mümkün oluyor. Ayrıca, Virool, reklam deneyimini sosyal medya etkileşimi, beğeni ve Youtube kanalına yönlendirme gibi farklı aksiyonlarla da zenginleştiriyor.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin