Vatanım Sensin kadrosuna iki sürpriz isim!

Kanal D'nin sevilen dizisinin yeni sezonu 9 Kasım'da başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Vatanım Sensin kadrosuna iki sürpriz isim!

Perşembe günü Kanal D ekranında ikinci sezonuna başlayacak Vatanım Sensin, önemli oyuncularla daha da güçlenen yeni kadrosuyla adından söz ettirmeye devam edecek.



O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı Vatanım Sensin, yeni sezonunda; bağımsızlığa giden yolun en karanlık, en acılı ve en kritik dönemini anlatacak.



Vatanım Sensin kadrosuna iki sürpriz isim!



Levent Can; Filipos, Berker Güven; Aleksi...



Usta oyuncu Levent Can, Sevr Antlaşması dönemi ile tekrar izleyicisiyle buluşacak Vatanım Sensin’de, Filipos adlı İzmir’in daha önce hiç görmediği kadar acımasız bir generale hayat verecek. Leon’un dayısı, Aleksi’nin babası olan Filipos’un en büyük hayali; Ankara’yı ele geçiren Yunan Generali olarak tarihe geçmektir.



Başarılı ve genç oyuncu Berker Güven ise; Filipos’un oğlu, Leon’un kuzeni Aleksi karakteri ile seyirciyle buluşacak. Annesiz büyüyen Aleksi babası ile hiç anlaşamaz. Silah ve savaşın gücüne inanan Filipos ile hayata bakışı farklıdır Aleksi’nin. Paranın iktidar getirdiğini düşünen Aleksi için işgal altındaki İzmir de oyun alanıdır.



Vatanım Sensin, Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin