VATAN, TULUHAN TEKELİOĞLU'NUN DAVA DİLEKÇİSİNE ULAŞTI

Tuluhan Tekelioğlu'nun eşine boşanma davası açtığı, dilekçede şiddet gördüğü iddia edilmişti. Ancak Tekelioğlu MEDYATAVA'ya bir açıklama yaparak iddiaları yalanladı. Vatan bugün Tekelioğlu'nun dava dilekçisinin ayrıntılarını yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
VATAN, TULUHAN TEKELİOĞLU'NUN DAVA DİLEKÇİSİNE ULAŞTI


Tuluhan Tekelioğlu, dava dilekçesinde boşanma davası açtığı eşinin, kolunu büktüğünü, kırma noktasına getirdiğini öne sürerek “Üç gün kolumu kullanamadım” dedi



 TRT2’de “Boğaziçi’nden” adlı programı sunan, çalıştığı Sabah Gazetesi’nde ise “Her şeye rağmen ikimiz” başlığı altında evli çiftlerle röportajları yayınlanan Tuluhan Tekelioğlu, 14 yıllık eşi, 12 yaşındaki oğlunun babası Murat Ömer Gülkan’a ayrı ayrı hem boşanma davası hem de evden uzaklaştırma davası açmıştı. Tekelioğlu, avukatı Altın Mimir aracılığıyla açtığı davalarda eşini, “ihanet ve şiddet”le suçlamıştı. Mahkeme, ilk verdiği kararla, davalı kocanın Sarıyer Acarlar Sitesi’ndeki evinden 6 ay süreyle uzaklaştırılmasına karar vermişti. Ünlü sunucuun dava dilekçesinde şiddetle ilgili şikayetlerinin de olduğu öğrenildi. İşte Tekelioğlu’nun eşi hakkındaki iddiaları: “Aile hayatımız uzun süre önce bitti. Evliliği ve bana olan saygısını yitirmiş olan Murat Gülkan, gerek çocuğumuzun önünde, gerekse yalnızken bana karşı, psikolojik şiddetin yanı sıra fizyolojik şiddet de uyguladı. Kolumu, neredeyse kırma noktasına gelene kadar büküp, beni hareketsiz bıraktı. Yaklaşık 3 gün kolumu işlevsel olarak kullanamadım. Tanınmış biri olmam nedeniyle, dile düşmemek ve konuşulmamak için doktora gitmedim.”


Eşini “şiddet bağımlısı” olmakla suçlayan Tekelioğlu, “Kendisi sinirli bir mizaca sahip ve silahlara çok düşkün. Av merakı bir hayli gelişmiş olan davalı, oğlumuza hayvanları öldürmeyi öğütlemektedir. 50’ye yakın bıçağı, yüzlerce mermisi, 5 tabancası, 14 tüfeği bulunmaktadır. ‘Zina’ gerekçesiyle açtığım boşanma davasını olgunlukla karşılayacağını sanmıyorum. Can güvenliğimin korunması ve kendisinin şiddet eylemlerine maruz kalmamak için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyorum” talebinde bulundu.



Cahit YÜCE /www.gazetevatan.com



MEDYATAVA HABERİ NASIL VERMİŞTİ


http://www.medyatava.com/haber.asp?id=76937


http://www.medyatava.com/haber.asp?id=76942

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin