Varan 2! Endemol Shine Türkiye, hangi isimle yollarını ayırdı?

Uluslararası yapım şirketinin Türkiye yapılanmasından sürpriz bir karar daha...

Google Haberlere Abone ol
Varan 2! Endemol Shine Türkiye, hangi isimle yollarını ayırdı?

Eğlence sektörünün dünya çapında firmalarından olan ve Türkiye'de Paramparça, Dayan Yüreğim, Evlat Kokusu gibi dizilere imza atan Endemol Shine Türkiye'nin dramalar bölümü kapatıldığını MedyaTava duyurmuştu.



Endemol Shine Türkiye'de önemli bir gelişme daha yaşandı. Endemol Shine Türkiye'de CEO olarak görev yapan Hakan Eren ile yollar ayrıldı.



Hakan EREN, kimdir?



Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini birincilikle tamamladı. Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu, University of Hartford'da MBA yaptı. Sonrasında ABD'de ve Türkiye'de banka ve uluslararası şirketlerde orta ve üst düzey yöneticilik pozisyonlarında bulundu.



2008'de Endemol Shine Grubu'na katılarak Türkiye'deki şirket kuruluşu da dahil olmak üzere CFO ve Ülke Ticari Direktörü olarak çalıştı. Halen şirketin tüm ticari operasyon ve yönetiminden sorumlu COO olarak görevine devam etmektedir. ES Türkiye bünyesinde prodüksiyonu gerçekleştirilen tüm program ve dizilerin yapımcısıdır.



Dönem dönem çok uluslu strateji ve araştırma firmalarına danışmanlık yapmaktadır. Eş zamanlı olarak İstanbul’da ve dünyada çeşitli üniversitelerde lisans ve lisansüstü düzeyde medya, yönetim dersleri vermektedir.



Endemol Shine Türkiye, konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:



Endemol Shine Türkiye’de dramalar bölümünün kapatıldığı ve Endemol Shine Türkiye CEO’su Hakan Eren’in yönetimden ayrıldığı haberi gerçek değildir. Tüm ilgililerin bilgisine sunulur.



Saygılarımızla

Endemol Shine Türkiye


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin