Var Mısınız Yok Musunuz'da beş yüz bin lira kıl payı kaçtı!

İlker Ayrık’ la Var Mısınız Yok Musunuz ilk beş yüz bin lirasını verecekti...

Google Haberlere Abone ol
Var Mısınız Yok Musunuz'da beş yüz bin lira kıl payı kaçtı!

Star TV'de İlker Ayrık'ın sunumuyla ekrana gelen "Var Mısınız Yok Musunuz" yarışmasının dün akşamki bölümünde ilginç anlar yaşandı.



Yarışmaya İstanbul’dan katılan ve bir firmada satış sorumlusu olarak çalışan Tanju, ev hanımı olan eşi Pınar’la birlikte Var Mısınız Yok Musunuz’ a katıldı. Program boyunca İlker Ayrık’ a beş yüz bin liranın kendi kutusunda olduğunu hissettiğini söyleyen Pınar, yarışmaya geldiği günden beri hep büyük açtığını, bu akşam da beş yüz bin liranın kendi kutusunda olduğundan emin olduğunu söyledi.



Ön sezileri çok kuvvetli olan Pınar, yarışacağı günü bile hissedip yarışmaya gelirken, eşi Tanju ile ilk tanıştıkları gün giydiği elbiseyi ve düğününde giydiği ayakkabıları giymişti. Kendinden emin olan Pınar, herkesi şaşırtarak henüz dördüncü teklif verilmişken sürpriz bir karar alarak teklifi kabul etti. İlker Ayrık kutuları açtırırken, hissettiği gibi beş yüz bin liranın kendi kutusundan çıktığını görünce de hislerinde şimdiye kadar hiç yanılmadığını ama riske atacak durumlarının olmadığını söyledi.



Pınar ve Tanju Baltacı çifti Hamdi Bey’in en son verdiği teklif olan 27.500 TL ile yarışmadan ayrıldılar.



Eğer kendi kutularına gidip beş yüz bin lirayı alsalardı, diğer yarışmacı çift Ecem ve Tuğra da kutularından çıkan arabayı kazanmış olacaklardı. Böylelikle büyük ödülü göz göre göre kaybeden çift, arkadaşlarına da arabayı kaybettirmiş oldu. Kazandıkları ödülün, arkadaşlarına kaybettirdikleri arabanın fiyatından bile az olduğunu belirten İlker Ayrık’ da program sonunda şaşkınlığını gizleyemedi. Çift, kazandıkları 27.500 lirayı iki yaşındaki kızlarının eğitimi için kullanacaklarını belirttiler.



Endemol Shine Türkiye ve Pervasız Yapım’ın ortak yapımcılığını üstlendiği yarışma, “Var Mısınız Yok Musunuz”  Cumartesi ve Pazar akşamları 20.00’de Star’da.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin