Vaillant Group Türkiye’de bayrak değişimi! Yeni CEO kim oluyor?

2013 yılından beri CEO olarak görev yapan Dr. Axel Busch’un görevden ayrılacağı açıklanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Vaillant Group Türkiye’de bayrak değişimi! Yeni CEO kim oluyor?

Vaillant Group Türkiye, CEO Dr. Axel Busch’un, 1 Nisan 2017 tarihinde görevinden ayrılacağını, yerine aynı tarih itibariyle halen Finans ve IT Direktörü olarak görev yapan Alper Avdel’in atanacağını açıkladı.



Alper Avdel, görevi devraldıktan sonra tüm grup aktivitelerinin gerçekleşmesinden sorumlu olacak; Vaillant Group Türkiye çatısı altındaki Vaillant, DemirDöküm ve Protherm markalarının gelişim çalışmalarını yürütecek.



Alper Avdel kimdir?



1974 doğumlu olan Avdel, 1996 yılında ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. Kariyerine, 1996 yılında İnterbank’da Yatırım Danışmanı olarak başlayan Avdel, ABD’de Western Illinois University’den aldığı MBA derecesinin ardından Türkiye’ye döndü ve 2001 yılında Vaillant Group Finans Departmanı’nda görev aldı. Sonraki yıllarda Vaillant Gruop’ta Finans ve IT Departman Direktörü olarak görev yaptı. Bu süre zarfında, Vaillant Group’ta, DemirDöküm entegrasyonunun dizayn edilmesinde ve finansal dönüşümde önemli katkılarda bulundu.



Vaillant Group Türkiye şirketleri Vaillant Türkiye, Türk Demirdöküm, Panel AŞ ve sektör dernekleri DOSİDER (Doğalgaz Sanayicileri Derneği), TURKBESD (Türk Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi olan Avdel, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.


Etiketler DemirDöküm ceo
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin