Uyarılar sonuç vermedi, Doğan Radyo Grubu mahkemeye taşıdı!

Radyo grubu, radyo ödülleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Uyarılar sonuç vermedi, Doğan Radyo Grubu mahkemeye taşıdı!

18 branşta en iyilerin ödül alacağı ve Ulusal Radyo Platformu (OYDAR) tarafından düzenlenen, 1. OYDAR Radyo Oskarları Ödülleri'nde ilk oylama 13 Şubat Dünya Radyo Günü'nde başladı.



Fonex Kozmetik'in sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi'nin katkılarıyla yapılacak olan ödül töreni müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları kaliteli işler yapmaya teşvik etmeyi, radyocular arasında tatlı bir rekabet oluşturmayı ve başarıların ödüllendirilmesini amaçlıyor. 



Oylamanın sadece Facebook üzerinden yapıldığı 1. OYDAR Radyo Oskarları'nda ödül töreni 4 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda düzenlenecek.



Bünyesinde Radyo D, SlowTürk, CNN Türk Radyo ve Radyonom.com gibi kanalları bulunduran Doğan Radyo Grubu, "oylama yöntemleri ve gerek içerik olarak işleyiş biçimini sağlıklı ve güvenilir bulmadığı" organizasyonda yer almak istemediğini ve konuyla ilgili hukuki işlemlerin başlatıldığını açıkladı.



Doğan Radyo Grubu'ndan konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:



"Muhtelif internet sitelerinde radyolar adına yapılan anket, yarışma ve seçimlerin gerek kategori seçimleri, gerek oylama yöntemleri ve gerek içerik olarak işleyiş biçimini sağlıklı ve güvenilir bulmamaktayız.



Bu anlamda radyooskarlari.com tarafından düzenlenen ankette, Doğan Radyo Grubu’na ait Radyo D, SlowTürk, CNN Türk Radyo ve Radyonom.com markalarının ve yayın yapan programcılarının isimleri ve ünvanlarının yer almasını istemediğimizi defalarca bildirmemize rağmen, markalarımız ilgili web sitesinde yer almaktadır. 



radyooskarlari.com tarafından düzenlenen ankette ve yarışmada grubumuza ait hiçbir markamızla, içeriğiyle yer almak istemediğimizi belirtir; gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını kamuoyunun bilgisine sunarız."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin