Usta ve genç oyuncular bu oyunla bir araya geliyor!

DasDas, yeni yılın ilk günlerinde tiyatro severleri ‘Ivanov’ ile karşılayacak.

Google Haberlere Abone ol
Usta ve genç oyuncular bu oyunla bir araya geliyor!

Son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde rol alan Tansu Biçer ve Tülin Özen, pek çok başarılı film ve dizide rol alan tiyatro sanatçısı Şehsuvar Aktaş, DasDas’ın yeni oyunu ‘Ivanov’da bir araya geliyor. Usta isimlere genç oyuncuların eşlik ettiği oyun, 3 Ocak’ta ilk kez seyircilerle buluşacak. 



Dünya tiyatro tarihinin ölümsüz yazarlarından Anton Çehov’un aynı adlı eserinden uyarlanan ‘Ivanov’, insanın kendine acımasının, kendi dertlerine gömülmesinin onu yalnızlığa ve yok oluşa sürüklemesine ışık tutuyor. Çehov’un tüm oyunlarında karşılaştığımız “kendine acıma” ve “kendi yok oluşunu hazırlama” temalarının ön plana çıktığı Ivanov’un yönetmenliğini Saim Güveloğlu üstleniyor. 



Toplumsal yaşantının dışında kalmış ve bunalıma sürüklenmiş, oldukları yerde “dönüp duran” aydınlar ve küçük burjuvaların hayatlarına tanık olacağımız oyunda, Çehov’un “Moskovalı Hamlet’im” dediği Ivanov’a Tansu Biçer hayat veriyor. Biçer, Özen ve Aktaş’a oyunda Kerem Arslanoğlu, Sezer Arıçay, İlda Özgürel, Derya Şahan ve İnci Sefa Cingöz eşlik ediyor. 



Sezon boyunca, Metropol İstanbul’daki yeni yerine taşınan DasDas’ta sahnelenecek ‘Ivanov’, 3-4-16-17 Ocak tarihli biletleri Biletix’te satışta.


Etiketler dasdas oyun
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin