Usta oyuncunun panik anları!

35 yaş küçük arkadaşıyla görüntülenince...

Google Haberlere Abone ol
Usta oyuncunun panik anları!

Antalya dönüşü Atatürk Havalimanı’nda genç bir kadınla objektife takılan usta oyuncu Cihan Ünal, muhabirlere tepki gösterdi. Cihan Ünal'ın menajeri “Sevgilisi var ama bu kadın değil” diye açıklama yaptı.



Usta oyuncunun panik anları!



'Bizi çektiniz, mutlu mu oldunuz?'



Cihan Ünal (72), önceki akşam havalimanında Arzuhan Kement’le (37) görüntülendi. Fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bizi çektiniz, mutlu mu oldunuz?” diye tepki gösteren Ünal, Kement’le ilgili sorulara da “Arkadaşım olur” yanıtını verdi. Antalya’dan üç büyük valizle dönen ikili, havalimanından ayrıldıktan sonra Cem Davran’ın tiyatro oyununu izlemeye gitti.



Usta oyuncunun panik anları! - Resim : 2



'Cihan Bey panikledi'



Ünal, daha sonra Kement’le fotoğrafını Instagram’da paylaşarak aynı zamanda “iş arkadaşı” olduklarını duyurdu. Basın danışmanı Selçuk Kaya da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Cihan Bey panikleyince kendini ifade edemedi.



Yanındaki kadın animasyon grafikeri. İş için iki günlüğüne Antalya’ya gitmişlerdi. Cihan Bey’in sevgilisi var ama bu kadın değil.”



Usta oyuncunun panik anları! - Resim : 3



Proje açıklaması



Cihan Ünal, sosyal medyada paylaştığı bu fotoğrafın altına şöyle yazdı: “Animasyon içerikli ilk projemiz hazır sayılır. Dört farklı şehirde gerçekleşecek Animasyon Tiyatro projemizin mimarı Orhan Oral, yazar-çizeri Zöhre Abanoz ve Arzuhan Kement. Emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkürler.”



Usta oyuncunun panik anları! - Resim : 4


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin