Usta oyuncu Nurseli İdiz setlere hangi diziyle dönüyor?

Son olarak "İlişki Durumu Evli" dizisinde kamera karşısına geçen usta oyuncu Nurseli İdiz, setlere dönmeye hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Usta oyuncu Nurseli İdiz setlere hangi diziyle dönüyor?

Geçen yıl Berk Oktay'ın annesini canlandıran Nurseli İdiz, bu kez "Siyah İnci" dizisinde senaryo gereği büyük bir aşk yaşayacak olan Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel çiftine eşlik edecek. Erol Özlevi "Evlat Kokusu" dizisinin rejisinin ardından bu projenin yönetmen koltuğunda oturacak.



Usta oyuncu Nurseli İdiz setlere hangi diziyle dönüyor?



Çekimleri Çeşme'de başlayacak olan dizi yeni yayın döneminde Star TV'de seyirciyle buluşacak. Usta oyuncu Nurseli İdiz, dizi ve film çalışmalarının yanı sıra tiyatroyu da hiç ihmal etmiyor. İdiz son olarak "Aşkı Memduh" isimli tiyatro oyununda Erhan Yazıcıoğlu, Melda Gür ve Volkan Severcan'la aynı sahneyi paylaşmıştı. Bora Severcan'ın yönettiği oyunda Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump, Doktor Aşkın Sevgi Seli adıyla karakterize ediliyordu. Nurseli İdiz, geçen yıl ayrıca Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden mezun olmuş, yarım bıraktığı eğitimini tamamlamanın da gururunu yaşamıştı.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Etiketler nurseli idiz dizi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin