Ünlülerden Beşiktaş'a destek!

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından, ünlü isimler çıkan olaylara tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlülerden Beşiktaş'a destek!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçının son anlarında Melo'nun kırmızı kart görmesiyle saha bir anda karıştı ve çok sayıda Beşiktaş taraftarı sahaya girdi. Olaylara tepki gösteren ünlü isimler Twitter adresinden yorumlar yaptı.

İşte o yorumlar:



Bedri Baykam: Şükür soruyor:"şu anda Ligin lideri hala Beşiktaş değil mi?"Yanıt şu:Hayır değil. Şu anda lider Fenerbahçe, averajla.Zaten TFF karar verecek.



Ertem Şener: Emniyet'ten aldığımız bilgi sahaya girenlerin çoğu Beşiktaş ile ilgisi yok.Ortamı bu hale getiren İllegal örgüt-marjinal grup BEYAZ FUTBOL



Ömür Gedik: Gerçek Beşiktaş lı yenilgiye ne zaman böyle tepki verdi bir düşünün, sonra konuşalım...



Helin Avşar: Beşiktaş oynanmayan dakikalar oynansın demiş



Bülent Emrah Parlak: Maçtaydım...Stada girerken turnikedeki izdahamda görevli benim ve kardeşimin biletini aldı ve geri vermek istemedi arkamdaki ipten kopmuş. bir gruba göz kırptı.."biletimi versene kardeş"dedim."ya geç işte"dedi...ben sert çıkıp ver şu biletleri dedim...o sırada beni Tv'den tanıdı.



Demet Akalın: Diananın filminden sonra bu maç komplo teorileri kafamda deli sorular.



Mehmet Aslan: Karşındaki takımin adı GALATASARAY olusun  yeteeerr!



Toygar Işıklı: Kısa süre içinde Beşiktaş üzerinde oynanan oyunlar ortaya çıkacaktır. Yeneriz yeniliriz yeneni de tebrik ederiz ama #çarşıyıYedirmeyiz


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin